Preskoči na glavni sadržaj

Djevojka iz Brooklyna - Guillaume Musso



Djevojka iz Brooklyna - Guillaume Musso

U izdanju FOKUS na hit
Paris - New York!
Raphael Barthelemy, poznati pisac krim romana, samohrani otac koji iza sebe ima neuspjele veze, kad je mislio da nema sreće u ljubavi, u njegov život ulazi mlada i povučena liječnica Anna. Žena koja ga oborila s nogu i koja je bila spremna kao i on provesti život zajedno, žena koja je imala tajne koje je krila od njega i nije htjela pričati o svojoj prošlosti. On sam nije imao tajne pred njom sve joj je otvoreno rekao, zašto i na koji način je postao samohrani otac, zašto uživa pisati romane, sve joj je ispričao bez zadrške. Ona nije htjela svoje tajne iznijeti jer je bila sigurna kad sazna što skriva neće je više voljeti, ali Raphael je želio da podjeli s njim svoje strahove i tajne.

Tri mjeseca prije vjenčanja dolazi do svađe i Anna se vraća u Paris, te joj nestaje svaki trag, Raphael počinje potragu za njom uz pomoć prijatelja umirovljenog policajca Marcka koji također krije bolne tajne i nikad ih nije podijelio sa svoji prijateljem piscem.Marc isto kao i Raphael želi doći do Anne i istine samo iz drugih razloga, što više istražuju na površinu izbijaju Annine tajne i uspostavi se da ona nije žena za koju se predstavlja i krije svoj pravi identitet kako se ne bi doznala istina.

Sad Anna treba njegovu pomoć jer biva oteta zbog prošlosti, a njeni otmičari čekaju naredbu što dalje učiniti s njom, Raphael je spreman na sve kako bi spasio ženu koju voli. Svojom potragom otvara Pandorinu kutiju, ali nije spreman odustati te odlazi u sam početak priče New York gdje otkriva pravu istinu o Anni i pronalazi njenu obitelj koja je mislila da je ona odavno mrtva, a njegova potraga će uzdrmati i ljude na visokoj poziciji koji bi mogli biti uništeni ako se istina sazna, i spremni su na sve kako bi sačuvali svoje prljave tajne.

Tko je zapravo Anna? Koje to mračne tajne krije? Što će sve Raphael poduzeti kad otkrije istinu? Kakvu ulogu u cijeloj priči ima umirovljeni policajac Marck? Što on ima protiv Anne? Tko ponovno otima Annu? Zašto?

TO SVE I JOŠ PUNO TOGA ZANIMLJIVA MORATE OTKRITI SAMI :)

Ova izuzetno zanimljiva i dirljiva priča koja vas neće ostaviti ravnodušnima, i zbog koje ćete potezati za maramicama. Priča u kojoj nas autor vodi u svijet boli i patnje mlade djevojke koja krije svoj pravi identitet zbog duhova prošlosti, ali biva spremna sve ispričati zaručniku i na kraju biva oteta te po drugi put proživljava pakao otmice. A njen zaručnik je spreman na sve da je vrati u svoj život. Knjiga puna tajni, pohlepe pa čak i ubojstava, dirljiva priča koja otkriva mnoge bolne tajne i poteže mnoga pitanja. Ja osobno sam uživala čitajući ovu dirljivu knjigu i nisam skrivala suze, ne sramim se reći da jesam jer me jako dirnula. A vama preporučujem da je pročitate i zaplovite u svijet mladog para i otkrijete što se krije iza korica ove divne knjige. Mogu reći da je Musso opet nadmašio samog sebe ovom divnom knjigom. Moje tope preporuke za ovaj izuzetan roman.

04.Prosinac 2016.
Osvrt napisala: Sandra Knežević.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Pogrešna - Inna Moore/ Autorr & Kiki Knox

Pogrešna - Inna Moore/ Autor r & Kiki Knox Str: 300 5/5 On je trener koji trenira klince, ona studentica koja studira medicinu, on je sin jedinac, a ona ima sestre. Oboje su u vezi Damir ima curu već četiri godine i spreman ju je zaprositi i osnovati obitelj, a Stela je u vezi već dvije godine. Oboje iste večeri dožive neugodna iznenađenja od parova, Damira vara cura, a Stela dobiva ultimatum, te obije iste večeri ostaju solo. To je bilo dovoljno da odu van i zabave se svatko na svoj način, ali sudbina ih spaja, provode uzbudljivu noć punu strasti, spremni da je to zabava za jednu noć, ali opet sudbina ima svoje prste u njihovom ponovnom susretu. To se sve mijenja, ponovno provode noć zajedno, ali ta noć će im ostati u sjećanju zauvijek. Ono što se desilo te noći učinit će Damira najsretnijim muškarcem na svijetu, a Stelu baciti u probleme, iz kojih je samo jedan način da izađe, samo to neće biti lako jer Damir je jako tvrdoglav muškarac i zna što želi, i tu su sad oboje u problem

Uvjeravanje - Jane Austen

  Uvjeravanje - Jane Austen   Nakladnik: Mozaik knjiga str: 256. Godina: 2022. Prijevod: Vesna Valenčić   Anne je jako zaljubljena u svoga zaručnika Fredericka, samo njena obitelj smatra da on neprikladan izbor za nju, pa pod pritiskom obitelji i prijatelja raskida zaruke. A shrvani Frederick odustaje od ljubavi u potpunosti te se pridružuje i posvećuje engleskoj mornarici i napušta Anne zauvijek. Samo sudbina ima druge planove za oboje, i putevi im se ponovno sudaraju.     Sedam godina kasnije Anniena obitelj ustupa svoju kuću admiralu i njegovoj supruzi kako bi smanjili troškove, jer nisu baš u bajnoj situaciji. A da stvar bude gora ili bolja, brat admiralove supruge je ni manje ni više nego sam Frederick, on je sad proslavljeni kapetan, i ponovni susret Anne i Fredricka uzrokuje gorka sjećanja na ono što su imali prije sedam godina. Ali i slatku patnju te im pruža novu priliku ovaj put za zreliju ljubav. Samo je pitanje hoće li iskoristiti tu pruženu priliku?     Zašto Anne odustaj

Adamov raj - G.D. Leizer & Inna Moore/Autor

    Adamov raj - G.D. Leizer & Inna Moore/Autor Wattpad story Erin je jako nesigurna djevojka, mila, draga, jako pametna, ali nje sretna, u vezi je s dečkom koji je omalovažava, što joj je srozalo samopouzdanje do samog dna. Uvijek je bila sramežljiva djevojka, više zbog svog izgleda jer je imala nekoliko kilograma viška. Jedina želja joj je otići što dalje od rodnoga kraja, upisati fakultet, i zaboraviti sve što joj se događa. Prilika će joj se ukazati za bijeg kad se prijavi za natječaj sobarice u prestižnom hotelu u New Yorku. Odlazi na razgovor u nadi da će posao dobiti, a vlasnici čim je vide zapošljavaju je odmah, tu počinje njen život daleko od doma, dečka i svega ružnoga što joj se događalo. Dante i Sergei su dva brata, i vlasnici hotela i još nekoliko klubova, bogate ali prokleto zgodne face. A kad Erin dođe na razgovor zapne za oko obojici braće, Sergei je otvoren, i to pokazuje te se upucava Erin bez imalo srama, što njoj paše jer joj to podiže malo samo