Preskoči na glavni sadržaj

Trideset i pol izlika - Denise Grover Swank

Trideset i pol izlika - Denise Grover Swank - Author
( Treći dio serijala Misterij Rose Gardner )

Stilus Knjiga
Rose Gardner, već poznajemo kao i njeno konstantno upadanje u nevolje, pa da vidimo što nam je Rose ovaj put priredila :)

Rose i njena sestra Violet otvaraju rasadnik te uživaju u svom novom objektu, Rose nema vremena ni razmišljati o bilo čemu drugom osim o poslu i dečku Joeu koji odlazi na još jedan tajni zadatak, što Rose dovodi do ludila i straha da nešto ne krene krivo i izgubi Joea. A u gradu je prava ludnica zbog dolaska novog svećenika koji je pridobio pola grada svojim šarmom. Svećenik je prvi kupac usluga rasadnika Sestara Gardner, Ali Rose više intrigira nenadan smrt postarije susjede jer jadnica umire u čudnim okolnostima, iako su rekli da su da je umrla prirodnom smrću. I ako nema vremena za istragu jer ima posla preko glave, a i bliži se dan kad će upoznati Joeove roditelje što je užasno plaši, jer je svjesna da se ne može nadmetati s njima to je jako bogata i utjecajna obitelj, a ona obična smrtnica iako bogata.

Njegovi roditelji imaju plan osmišljeni za Joea, a to je život u kojem se Rose ne bi snašla, i to je jako plaši. Svoje vrijeme često provodi s Masonom okružnim tužiteljem koji joj je prijatelj i čovjek koji vjeruje njenom instinktu i vizijama, a ta je i dokazao jer je pomoću Rose riješio neke slučajeve. Rosine vizije ponovno je dovode u samo središte nevolja i natovari si na vrat još jednog kriminalca, koji je užasno ljut jer Rose opet gura nos tamo gdje ne treba. Kaos nastaje kad Rose dođe do saznanja da je njena susjeda ubijena, i ne samo ona već tri žene u manje od dva tjedna, a sve se nekako vrti oko novog svećenika te Rose nema mira dok ne istjera pravdu. Ponovno se nađe u nevolji i sad je svjesna kava joj sve opasnost prijeti. Stala je ponovno na žulj ubojici željnom osvete i našla se u problemima do grla.

Tko je taj novi svećenik? Kakvu ulogu on ima u ovom kaosu? Tko je ubio tri žene? Zašto? Kako će proći Rosina večera s Joeovom obitelji? Hoće li je prihvatiti? Hoće li njihova veza opstati?

TO SVE I JOŠ PUNO TOGA ZANIMLJIVOG MORATE OTKRITI SAMI :)

Još jedna priča o Rose Gardner koja obara s nogu, izuzetno zanimljiva, duhovita i napeta priča gdje nas autorica ponovno vodi u uzbudljivi život mlade Rose, koja nas i ovaj put ostavlja bez daha. Rose koja je magnet za nevolje uvijek se nekako dočeka na noge, a ona se ne može oduprijeti tim nevoljama osobito kad je pravda u pitanju. Uzbudljivo je čitati kako Rose dovodi do ludila dečka Joea ali i prijatelje kojima je stalo do nje, samo njeni prijatelji imaju više razumijevanja za razliku od Joea koji umire od straha da joj se nešto ne dogodi. Ovo je još jedna od onih knjiga koje su me prikovale za naslonjač i nisam je mogla ispustiti iz ruke, jednostavno me tjerala da nastavim čitati sa svakom okrenutom stranicom. Strahovito intrigantna i zanimljiva priča koja me dovodila do suza a kako sam jako emotivna to nije bilo teško, ali i do smijeha. Moje topla preporuka za ovu divnu knjigu kao i za prethodne dvije kojima se ne može odoljeti, knjiga koju svakako morate pročitati i vjerujte mi uživat će te jednako kao i ja. U pustite se u nestašluke naše Rose i zavirite u svijet naše glavne junakinje i otplovite zajedno s njom u divnu priču :)
Nestrpljivo iščekujem nastavke Rosini avantura.

17. Prosinac 2016
Osvrt napisala: Sandra Knežević.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Pogrešna - Inna Moore/ Autorr & Kiki Knox

Pogrešna - Inna Moore/ Autor r & Kiki Knox Str: 300 5/5 On je trener koji trenira klince, ona studentica koja studira medicinu, on je sin jedinac, a ona ima sestre. Oboje su u vezi Damir ima curu već četiri godine i spreman ju je zaprositi i osnovati obitelj, a Stela je u vezi već dvije godine. Oboje iste večeri dožive neugodna iznenađenja od parova, Damira vara cura, a Stela dobiva ultimatum, te obije iste večeri ostaju solo. To je bilo dovoljno da odu van i zabave se svatko na svoj način, ali sudbina ih spaja, provode uzbudljivu noć punu strasti, spremni da je to zabava za jednu noć, ali opet sudbina ima svoje prste u njihovom ponovnom susretu. To se sve mijenja, ponovno provode noć zajedno, ali ta noć će im ostati u sjećanju zauvijek. Ono što se desilo te noći učinit će Damira najsretnijim muškarcem na svijetu, a Stelu baciti u probleme, iz kojih je samo jedan način da izađe, samo to neće biti lako jer Damir je jako tvrdoglav muškarac i zna što želi, i tu su sad oboje u problem

Uvjeravanje - Jane Austen

  Uvjeravanje - Jane Austen   Nakladnik: Mozaik knjiga str: 256. Godina: 2022. Prijevod: Vesna Valenčić   Anne je jako zaljubljena u svoga zaručnika Fredericka, samo njena obitelj smatra da on neprikladan izbor za nju, pa pod pritiskom obitelji i prijatelja raskida zaruke. A shrvani Frederick odustaje od ljubavi u potpunosti te se pridružuje i posvećuje engleskoj mornarici i napušta Anne zauvijek. Samo sudbina ima druge planove za oboje, i putevi im se ponovno sudaraju.     Sedam godina kasnije Anniena obitelj ustupa svoju kuću admiralu i njegovoj supruzi kako bi smanjili troškove, jer nisu baš u bajnoj situaciji. A da stvar bude gora ili bolja, brat admiralove supruge je ni manje ni više nego sam Frederick, on je sad proslavljeni kapetan, i ponovni susret Anne i Fredricka uzrokuje gorka sjećanja na ono što su imali prije sedam godina. Ali i slatku patnju te im pruža novu priliku ovaj put za zreliju ljubav. Samo je pitanje hoće li iskoristiti tu pruženu priliku?     Zašto Anne odustaj

Adamov raj - G.D. Leizer & Inna Moore/Autor

    Adamov raj - G.D. Leizer & Inna Moore/Autor Wattpad story Erin je jako nesigurna djevojka, mila, draga, jako pametna, ali nje sretna, u vezi je s dečkom koji je omalovažava, što joj je srozalo samopouzdanje do samog dna. Uvijek je bila sramežljiva djevojka, više zbog svog izgleda jer je imala nekoliko kilograma viška. Jedina želja joj je otići što dalje od rodnoga kraja, upisati fakultet, i zaboraviti sve što joj se događa. Prilika će joj se ukazati za bijeg kad se prijavi za natječaj sobarice u prestižnom hotelu u New Yorku. Odlazi na razgovor u nadi da će posao dobiti, a vlasnici čim je vide zapošljavaju je odmah, tu počinje njen život daleko od doma, dečka i svega ružnoga što joj se događalo. Dante i Sergei su dva brata, i vlasnici hotela i još nekoliko klubova, bogate ali prokleto zgodne face. A kad Erin dođe na razgovor zapne za oko obojici braće, Sergei je otvoren, i to pokazuje te se upucava Erin bez imalo srama, što njoj paše jer joj to podiže malo samo