Preskoči na glavni sadržaj

Put sudbine – Katy Lind


 Put sudbine – Katy Lind


Wattpad
Ništa nije gore nego završiti u zatvoru nevin, i provesti tamo najbolje godine svog života. To se upravo dogodilo i Danielu, odležao je šest godina u zatvoru nevin, zbog zločina kojeg nije počinio. A kad je napokon izašao nije imao ništa više, roditelji i brat su mu okrenuli leđa, i ostao je bez posla. Jedini koji su bili uz njega sve ove godine su njegovi prijatelji, koji su vjerovali u njega. Uvijek su mu bili spremni pomoći.

Jedino što mu je ostalo je djedov stari ranč i njegov ljubimac motor. Spreman je početi od nule i stvoriti si dom na ranču, nije ni slutio što će ga tamo dočekati. Alexandra mlada žena koja bježi od svoje prošlosti i bivšeg zaručnika. Pronalazi mir na jednom napuštenom ranču, ne sluteći da vlasnik toga ranča ima namjeru tu živjeti.

Iako su stranci nekako su kliknuli nakon prvog susreta, i prihvatili jedno drugo. Daniel jer mu je potrebna pomoć, a Alexandra da pobjegne od svega što je tišti i progoni. Odlično se slažu svatko radi svoj posao kako bi poboljšali posjed, ali njena prošlost jako brzo zakucao on na vrata i dovede je u neugodnu situaciju, ali i stvara joj probleme. Da ne bi Daniela uvlačila u to, odlazi s ranča, ali s namjerom da se ponovno vrati kad posloži svoj život, i prošlost ostavi iza sebe.

Daniel nije uvjeren da će se ona ikad vratiti, premda mu je u jako kratko vrijeme zavukla se pod kožu, isto kao i on njoj. Njihova borba tek slijediti.

Hoće li se Alexandra vratiti na ranč? Od čega ona bježi? Zašto je Daniel bio u zatvoru? Mogu li oni nastaviti dalje sa svojim životima? Hoće li ih napokon obasjati sunce sreće?

TO MORATE SAMI OTKRITI 😉

Zar Išta treba uopće reći, mislim da je Katy svojim pričama i svojim stilom pisanja sve rekla. Svaki put kad čitam nešto što je napisala imam osjećaj kao da je tu priču pisala baš meni. Iznimno uzbudljivi i predivno štivo koje se čita u dahu, uistinu je Katy majstorica u pisanju ovakvih krasnih priča. Uživala sam dok sam čitala u svakoj stranici, priča me je totalno očarala i ovakve priče želim na svojoj polici kako bi ih mogla čitati ponovno i ponovno. Ja sam jedna od onih koji se jako često vraćaju ovakvim knjigama i čitam ponovno, za neke ne smijem ni reći koliko sam ih puta pročitala. Moje naj toplije preporuke za ovu predivnu knjigu koju svakako morate pročitati, ovdje je samo mali dio onoga što vas uistinu očekuje.

Osvrt napisala: Sandra K.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Pogrešna - Inna Moore/ Autorr & Kiki Knox

Pogrešna - Inna Moore/ Autor r & Kiki Knox Str: 300 5/5 On je trener koji trenira klince, ona studentica koja studira medicinu, on je sin jedinac, a ona ima sestre. Oboje su u vezi Damir ima curu već četiri godine i spreman ju je zaprositi i osnovati obitelj, a Stela je u vezi već dvije godine. Oboje iste večeri dožive neugodna iznenađenja od parova, Damira vara cura, a Stela dobiva ultimatum, te obije iste večeri ostaju solo. To je bilo dovoljno da odu van i zabave se svatko na svoj način, ali sudbina ih spaja, provode uzbudljivu noć punu strasti, spremni da je to zabava za jednu noć, ali opet sudbina ima svoje prste u njihovom ponovnom susretu. To se sve mijenja, ponovno provode noć zajedno, ali ta noć će im ostati u sjećanju zauvijek. Ono što se desilo te noći učinit će Damira najsretnijim muškarcem na svijetu, a Stelu baciti u probleme, iz kojih je samo jedan način da izađe, samo to neće biti lako jer Damir je jako tvrdoglav muškarac i zna što želi, i tu su sad oboje u problem

Uvjeravanje - Jane Austen

  Uvjeravanje - Jane Austen   Nakladnik: Mozaik knjiga str: 256. Godina: 2022. Prijevod: Vesna Valenčić   Anne je jako zaljubljena u svoga zaručnika Fredericka, samo njena obitelj smatra da on neprikladan izbor za nju, pa pod pritiskom obitelji i prijatelja raskida zaruke. A shrvani Frederick odustaje od ljubavi u potpunosti te se pridružuje i posvećuje engleskoj mornarici i napušta Anne zauvijek. Samo sudbina ima druge planove za oboje, i putevi im se ponovno sudaraju.     Sedam godina kasnije Anniena obitelj ustupa svoju kuću admiralu i njegovoj supruzi kako bi smanjili troškove, jer nisu baš u bajnoj situaciji. A da stvar bude gora ili bolja, brat admiralove supruge je ni manje ni više nego sam Frederick, on je sad proslavljeni kapetan, i ponovni susret Anne i Fredricka uzrokuje gorka sjećanja na ono što su imali prije sedam godina. Ali i slatku patnju te im pruža novu priliku ovaj put za zreliju ljubav. Samo je pitanje hoće li iskoristiti tu pruženu priliku?     Zašto Anne odustaj

Nepokolebljivi vojvoda - Alexa Aston

    Nepokolebljivi vojvoda - Alexa Aston   Nakladnik: Mozaik knjiga str: 329. Godina: 2023. Prijevod: Viktorija Novosel.   Miles vojni kapetan s iznimnom karijerom u vojsci u kojoj se iskazao poput heroja, sad mora napustiti vojsku i vratiti se kući kako bih preuzeo titulu vojvode, i sve dužnosti koje donosi ta titula. Prije više od desetljeća morao je napustiti svoj dom, zbog lažne optužbe da je ubio voljenog brata, a i sam je bio samo dijete, to ga je jako pogodilo. I sad nakon toliko godina ponovno je u svom domu, kako bi preuzeo sve odgovornosti koje su mu rođenjem dodijeljeni, ali on ne zna kako biti vojvoda, kako voditi imanje. Nije ni svjestan što ga sve čeka, a prvo od svega je kako mora pronaći suprugu i osigurati nasljednika. Kad dođe doma upoznaje intrigantnu mladu ženu, koja će mu poljuljati tlo pod nogama.     Emery je na imanje vojvode došla s roditeljima prije deset godina, otac je vjerno radio za vojvodu, bio mu od velike pomoći, vodio brigu o imanju, ali um mu je poč