Preskoči na glavni sadržaj

Posljednja ruža – Julie Garwood


 Posljednja ruža – Julie Garwood


Nakladnik: Mozaik knjiga
Str: 389
Godina:2022.
Prijevod: Tomislav Žilić

Cole je uvijek gazio s one strane zakona, koketirao s kriminalom. Nemirna duha, zakleti neženja, uvijek je smatrao da brak nije za njega, iako su njegova braća i sestra pronašli svoje srodne duše. On to nije imao u planu u skoroj budućnosti, volio je svoju slobodu.

Sve dok njegove planove nije pomrsio Daniel, preko noći je postao šerif, kako bi pomogao Danielu uhvatiti bandu hladnokrvnog ubojica. A Daniela vodi želja za osvetom, zbog tragedije koja mu se desila, a Cole samo želi nastaviti sa životom tamo gdje je stao, i uživati u životu.

Sad obojica moraju naći zločince i zaštititi nevine osobe, kojima prijeti odmazda. Samo zato što su vidjeli ono što nisu trebali, zatekli se na krivim mjestu u krivo vrijeme. Moraju zaštititi tri mlade žene koje su u opasnosti, a kako bi obavili svoj posao moraju biti hladne glave. Što je jako teško postići u društvu tri predivne žene. Nisu ni sanjali što im je sudbina stavila na put, sve od onog trenutka kad su shvatili što bi mogli izgubiti.
Spremni su na sve da se to ne dogodi, njihova borba upravo kreće, a da bi došli do cilja, moraju maknuti sve prepreke s puta, što im neće biti niti malo lako.

Čime se to Cole bavi? Jeli uistinu na rubu zakona? Zašto Daniel želi baš njegovu pomoć? Što su to tri žene vidjele? Tko im prijeti? Koja je od njih uistinu pravi svjedok? Kako će se sve to završiti?

TO MORATE SAMI OTKRITI.. 😉

Julie je i ovaj put nadmašila samu sebe ovom iznimnom pričom, predivno napisana i opisana priča, koja drži pažnju od samog početka pa sve do kraja. Uzbudljivo štivo isprepleteno raznim zavrzlamama, uzbudljivim likovima koji ovo priču čine još zanimljivijom. Niti ovog puta me nije razočarala, uživala sam u svakom slovu, svakoj rečenici i svakoj pročitanoj stranici. Ovakva štiva obožavam i uz njih totalno zaboravim na vrijeme i prostor oko sebe, jednostavno se toliko uživim da mi ništa ne može privući pažnju. Moje najtoplije preporuke za ovu predivnu priču, koju svakako morate pročitati, a ovo je samo malo dio onoga što vas uistinu očekuje.

Osvrt napisala: Sandra K 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Pogrešna - Inna Moore/ Autorr & Kiki Knox

Pogrešna - Inna Moore/ Autor r & Kiki Knox Str: 300 5/5 On je trener koji trenira klince, ona studentica koja studira medicinu, on je sin jedinac, a ona ima sestre. Oboje su u vezi Damir ima curu već četiri godine i spreman ju je zaprositi i osnovati obitelj, a Stela je u vezi već dvije godine. Oboje iste večeri dožive neugodna iznenađenja od parova, Damira vara cura, a Stela dobiva ultimatum, te obije iste večeri ostaju solo. To je bilo dovoljno da odu van i zabave se svatko na svoj način, ali sudbina ih spaja, provode uzbudljivu noć punu strasti, spremni da je to zabava za jednu noć, ali opet sudbina ima svoje prste u njihovom ponovnom susretu. To se sve mijenja, ponovno provode noć zajedno, ali ta noć će im ostati u sjećanju zauvijek. Ono što se desilo te noći učinit će Damira najsretnijim muškarcem na svijetu, a Stelu baciti u probleme, iz kojih je samo jedan način da izađe, samo to neće biti lako jer Damir je jako tvrdoglav muškarac i zna što želi, i tu su sad oboje u problem

Uvjeravanje - Jane Austen

  Uvjeravanje - Jane Austen   Nakladnik: Mozaik knjiga str: 256. Godina: 2022. Prijevod: Vesna Valenčić   Anne je jako zaljubljena u svoga zaručnika Fredericka, samo njena obitelj smatra da on neprikladan izbor za nju, pa pod pritiskom obitelji i prijatelja raskida zaruke. A shrvani Frederick odustaje od ljubavi u potpunosti te se pridružuje i posvećuje engleskoj mornarici i napušta Anne zauvijek. Samo sudbina ima druge planove za oboje, i putevi im se ponovno sudaraju.     Sedam godina kasnije Anniena obitelj ustupa svoju kuću admiralu i njegovoj supruzi kako bi smanjili troškove, jer nisu baš u bajnoj situaciji. A da stvar bude gora ili bolja, brat admiralove supruge je ni manje ni više nego sam Frederick, on je sad proslavljeni kapetan, i ponovni susret Anne i Fredricka uzrokuje gorka sjećanja na ono što su imali prije sedam godina. Ali i slatku patnju te im pruža novu priliku ovaj put za zreliju ljubav. Samo je pitanje hoće li iskoristiti tu pruženu priliku?     Zašto Anne odustaj

Adamov raj - G.D. Leizer & Inna Moore/Autor

    Adamov raj - G.D. Leizer & Inna Moore/Autor Wattpad story Erin je jako nesigurna djevojka, mila, draga, jako pametna, ali nje sretna, u vezi je s dečkom koji je omalovažava, što joj je srozalo samopouzdanje do samog dna. Uvijek je bila sramežljiva djevojka, više zbog svog izgleda jer je imala nekoliko kilograma viška. Jedina želja joj je otići što dalje od rodnoga kraja, upisati fakultet, i zaboraviti sve što joj se događa. Prilika će joj se ukazati za bijeg kad se prijavi za natječaj sobarice u prestižnom hotelu u New Yorku. Odlazi na razgovor u nadi da će posao dobiti, a vlasnici čim je vide zapošljavaju je odmah, tu počinje njen život daleko od doma, dečka i svega ružnoga što joj se događalo. Dante i Sergei su dva brata, i vlasnici hotela i još nekoliko klubova, bogate ali prokleto zgodne face. A kad Erin dođe na razgovor zapne za oko obojici braće, Sergei je otvoren, i to pokazuje te se upucava Erin bez imalo srama, što njoj paše jer joj to podiže malo samo