Preskoči na glavni sadržaj

Dolina lisice - Charlotte Link




Dolina lisice - Charlotte Link
U izdanju: Znanje
Ryan Lee, sitni je kriminalac kojemu pod hitno trebaju novci kako bi se riješio zloglasnog lihvara, kako bi došao do novca sa sitnih kraća, sad razmišlja o otmici, svjestan posljedica svejedno je spreman to učiniti. Na jednom parkiralištu pronalazi ženu koja sama sjedi na klupi, te ju otima, oteo je sveučilišnu profesoricu Vanessu Willard, kako bi od njezine obitelji tražio otkupninu, nadao se ta će sve proći jako brzo i da će svoju taokinju ubrzo pustiti na slobodu.
Vanessa koja je čekala da joj se muž vrati iz šetnje sa psom, nije ni svjesna bila što će joj se dogoditi, te biva oteta i odvedena u neku spilju, a ta spilja poznata je samo Ryanu nitko ne zna za nju osim njega, te je zatvara u drvenu škrinju. Ima vode i hrane dostatne za samo tjedan dana, Ryan se nada da će se sve riješiti za tili čas, čim dobije novac pustit će Vanessu, i započet miran život i ostaviti stari iza sebe. Samo sudbina ima druge namjere s njim, i nije se nadao da će se sve izjaloviti.
On te iste večeri biva uhićen, i prijeti mu zatvor zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda, u tučnjavi u jednom baru premlatio je mladića, sad se više ne može izvući od zatvora, a ono što je toga dana počinio ne može nikome priznati jer on nije osoba koja može izdržati dugotrajniju zatvorsku kaznu. Dvije godine kasnije izlazi iz zatvora, spreman započeti život s prave strane zakona, iako je počinio zločin zbog kojeg se kaje, Vanessa nije nikad nađena, a ono što će uslijediti Ryanu neće dati mira.
Netko se namjerio na njega i njegove bližnje, netko tko zna što je on učinio prije dvije godine, njegov život više neće biti isti, a onaj tko ga progoni ne misli stati dok ga skroz ne izludi. Jeli moguće da netko zna što je učinio?
Tko je ustvari Ryan? Zašto je postao kriminalac? Što ga navodi da počini veće kazneno djelo? Zašto uistinu otima Vanessu? Hoće li ona preživjeti? Što se dogodilo s njom? Tko će početi progoniti Ryana? Dali je moguće da ga je netko vidio što je učinio? Tko je progonitelj? Zašto se okomio na Ryana? Hoće li se istina otkriti? Što će biti s Ryanom? Kako završava ova priča?
TO SVE I JOŠ PUNO TOGA MORATE OTKRITI SAMI 
Jedan izuzetan i napet triler dolazi nam od njemačke spisateljice, koja jako dobro zna kako zadržati pažnju čitatelja nad njenim djelima, ovo je još jedan izuzetan triler koji sam pročitala u zadnje vrijeme, i moram priznati da me je totalno oduševio. Napeta radnja od početka do kraja, priča koja te drži u neizvjesnosti baš do samoga kraja, knjiga koja me totalno zaokupirala i uz nju sam odlutala daleko od stvarnog života i svih problema, moram priznati još jednom da me to putovanje očaralo. Moje tople preporuke za ovu predivnu knjigu, koju svakako morate pročitati, sad sami morate zaviriti između korica ovog divnog trilera i otkriti sve detalje ove izuzetne priče, jer ja sam vam otkrila samo mali dio onoga što vas očekuje između korica. Uživajte u uzbudljivom štivu, ja uistinu jesam.
Osvrt napisala: Sandra Knežević
22.10.2018.

Primjedbe

  1. Mene je udavila ova knjiga... Toliko je razvukla radnju da sam u momentima htjela odustati od nje. Mnogo se ponavljala sa recenicama, vrtila u krug jedno te isto... Prevarena je mnogo bolja knjiga od ove knjizevnice.

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni je bila ok, iako se slažem da se malo ponavljalo.. 😉

    OdgovoriIzbriši
  3. Dali ima jos koji nastavak te knjige

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Pogrešna - Inna Moore/ Autorr & Kiki Knox

Pogrešna - Inna Moore/ Autor r & Kiki Knox Str: 300 5/5 On je trener koji trenira klince, ona studentica koja studira medicinu, on je sin jedinac, a ona ima sestre. Oboje su u vezi Damir ima curu već četiri godine i spreman ju je zaprositi i osnovati obitelj, a Stela je u vezi već dvije godine. Oboje iste večeri dožive neugodna iznenađenja od parova, Damira vara cura, a Stela dobiva ultimatum, te obije iste večeri ostaju solo. To je bilo dovoljno da odu van i zabave se svatko na svoj način, ali sudbina ih spaja, provode uzbudljivu noć punu strasti, spremni da je to zabava za jednu noć, ali opet sudbina ima svoje prste u njihovom ponovnom susretu. To se sve mijenja, ponovno provode noć zajedno, ali ta noć će im ostati u sjećanju zauvijek. Ono što se desilo te noći učinit će Damira najsretnijim muškarcem na svijetu, a Stelu baciti u probleme, iz kojih je samo jedan način da izađe, samo to neće biti lako jer Damir je jako tvrdoglav muškarac i zna što želi, i tu su sad oboje u problem

Uvjeravanje - Jane Austen

  Uvjeravanje - Jane Austen   Nakladnik: Mozaik knjiga str: 256. Godina: 2022. Prijevod: Vesna Valenčić   Anne je jako zaljubljena u svoga zaručnika Fredericka, samo njena obitelj smatra da on neprikladan izbor za nju, pa pod pritiskom obitelji i prijatelja raskida zaruke. A shrvani Frederick odustaje od ljubavi u potpunosti te se pridružuje i posvećuje engleskoj mornarici i napušta Anne zauvijek. Samo sudbina ima druge planove za oboje, i putevi im se ponovno sudaraju.     Sedam godina kasnije Anniena obitelj ustupa svoju kuću admiralu i njegovoj supruzi kako bi smanjili troškove, jer nisu baš u bajnoj situaciji. A da stvar bude gora ili bolja, brat admiralove supruge je ni manje ni više nego sam Frederick, on je sad proslavljeni kapetan, i ponovni susret Anne i Fredricka uzrokuje gorka sjećanja na ono što su imali prije sedam godina. Ali i slatku patnju te im pruža novu priliku ovaj put za zreliju ljubav. Samo je pitanje hoće li iskoristiti tu pruženu priliku?     Zašto Anne odustaj

Adamov raj - G.D. Leizer & Inna Moore/Autor

    Adamov raj - G.D. Leizer & Inna Moore/Autor Wattpad story Erin je jako nesigurna djevojka, mila, draga, jako pametna, ali nje sretna, u vezi je s dečkom koji je omalovažava, što joj je srozalo samopouzdanje do samog dna. Uvijek je bila sramežljiva djevojka, više zbog svog izgleda jer je imala nekoliko kilograma viška. Jedina želja joj je otići što dalje od rodnoga kraja, upisati fakultet, i zaboraviti sve što joj se događa. Prilika će joj se ukazati za bijeg kad se prijavi za natječaj sobarice u prestižnom hotelu u New Yorku. Odlazi na razgovor u nadi da će posao dobiti, a vlasnici čim je vide zapošljavaju je odmah, tu počinje njen život daleko od doma, dečka i svega ružnoga što joj se događalo. Dante i Sergei su dva brata, i vlasnici hotela i još nekoliko klubova, bogate ali prokleto zgodne face. A kad Erin dođe na razgovor zapne za oko obojici braće, Sergei je otvoren, i to pokazuje te se upucava Erin bez imalo srama, što njoj paše jer joj to podiže malo samo