Preskoči na glavni sadržaj

Savršeni ustroj - Zoran Lisjak



Savršeni ustroj - Zoran Lisjak
U istom danu dogodila su se dva zločina u Londonu, nestala je znanstvenica genetski inženjer Wendy Mayers i njena asistentica. Te je provaljeno u stan mlade studentice Mile Horvatić, u toj provali Mila je brutalno pretučena te je prevezena u bolnicu gdje se bori za život. Mila je porijeklom iz Dubrovnika, s majkom je kao beba doselila u London, kao izbjeglica iz ratom pogođenog područja.
Njen život nije bio bajan, nakon smrti majke o njoj su se brinuli djelatnici doma za nezbrinutu djecu. Milin slučaj brutalnog premlaćivanja vode viši inspektor Sten Parksen i detektivka Paula Morgan. Nakon prikupljanja dokaza i razgovora sa svjedocima, policiji se sve više čini da je Milino premlaćivanje i nestanak znanstvenice Wendy na neki način povezan.
Sve nekako upućuje da je Mila povezana s nestalom znanstvenicom preko svoje cimerice Eme Janes, koja pohađa predavanja i pomaže znanstvenici u laboratoriju. Samo i Emi se gubi svaki trag, i policija čini sve kako bi pronašla djevojku koja je jako bliska s Milom. Sad policija mora dokazati jesu li ta dva slučaja povezana ili je to samo puka slučajnost.
Potraga se proširila i na Dubrovnik jer policija ima saznanje da je nestala znanstvenica upravo u tom gradu, gdje se treba pojaviti na nekom tajnom mitingu, po svemu sudeći protiv svoje volje. Nitko ne zna zašto su otete znanstvenica i njena asistentica, i ne može se dokazati da su one radile na nekom tajnom istraživanju.
Dok je Sten u Dubrovniku i pokušava otkriti gdje je znanstvenica, a pomažu mu i Hrvatske kolege kako bi se slučaj razjasnio, za to vrijeme Paula nastavlja istragu u Londonu. Želi razjasniti slučaj nesretne Mile i pronaći provalnike koji su na tako grozan način ozlijedili jadnu djevojku. Samo kakve će rezultate dati obije istrage?
Zašto je znanstvenica nestala? Zbog čega je Mila pretučena? Jesu li povezana ta dva slučaja? Tko stoji iza ovih zločina? Zašto? Hoće li naći nestalu znanstvenicu? Što će se dogoditi s Milom? Kako završava ova priča?
TO SVE I JOŠ PUNOOOO TOGA MORATE OTKRITI SAMI 
Izuzetno napet triler koji se ne ispušta tako lako iz ruku, uzbudljivo štivo koje vas drži u napetosti do samoga kraja. Priča koja je puna akcija od koje ti pamet stane od uzbuđenja  Uzbudljivo štivo koje krije brojna iznenađenja iza korica ove divne knjige. I sami znate da nije tajna kako ja rijetko kad čitam naše autore, ali evo još jedan autor koji je došao na moju listu omiljenih domaćih autora koje ću rado čitati. Oduševljena sam ovim romanom i s nestrpljenjem čekam nastavak. Moje tople preporuke za ovaj divan triler koji će vas ostaviti bez daha, mene definitivno je. Zavirite između korica ove knjige i otkrijte što se sve događalo i koliko napeto završava ova priča. Svakako je vrijeme da pročitate ovaj divan roman.
Osvrt napisala: Sandra Knežević
28. Rujan 2017.

Primjedbe

  1. Prije tri godine bila sam odvojena od supruga. Između nas nije bilo komunikacije. Obitelji i prijatelji savjetovali su me da zaboravim na brak i krenem dalje u svom životu. Nisam se htjela udati za nekoga drugoga jer duboko u sebi još uvijek volim svog muža. Toliko sam patila od boli i zbunjenosti da sam na internetu pročitala preporuku o tome kako je dr. Alaba uz pomoć svojih duhovnih moći spojio razoreni brak. Čitao sam toliko svjedočanstava o tome kako je pomogao zaustaviti razvod i obnoviti bivše voljene ljude i moja je vjera obnovljena. Trebala bih odmah kontaktirati dr. Alabu, nekoliko minuta kasnije, odgovorio mi je i dao upute što da radim, nakon što sam ispunila traženi uvjet dva dana nakon rituala, čarolija mi je promijenila život oko muža da me ne kontaktira više od toga. Dvije godine nazvali su me usred noći plačući i ispričavajući se da je to djelo demona, pa sam još uvijek zapanjen tim čudom pa mu opraštam. Sad je moj brak sada u ravnoteži. Ritual Dralabe djelovao je sjajno, a brak jači nego prije i ništa nas više ne može razdvojiti. Posjetio sam toliko web lokacija da sam tražio pomoć, bilo je beznadno dok se nisam povezao s Dralabom, pravim muškarcem koji mi je pomogao da oporavim svoj raskinuti brak ako imate sličan problem u svom braku, želite da vas suprug ili žena opet vole . , Imate nekoga koga volite i želite da vas on ili ona zauzvrat vole, imate izazov u svom životu, predložak čarolije dr. Alabe rješenje je i odgovor na vaš problem, whatsapp / viber s njegovim brojem telefona: +2349039885856, obratite mu se danas tako što ćete poslati e-mail na dralaba3000@gmail.com Ne dopustite da vam iko oduzme supružnika

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Pogrešna - Inna Moore/ Autorr & Kiki Knox

Pogrešna - Inna Moore/ Autor r & Kiki Knox Str: 300 5/5 On je trener koji trenira klince, ona studentica koja studira medicinu, on je sin jedinac, a ona ima sestre. Oboje su u vezi Damir ima curu već četiri godine i spreman ju je zaprositi i osnovati obitelj, a Stela je u vezi već dvije godine. Oboje iste večeri dožive neugodna iznenađenja od parova, Damira vara cura, a Stela dobiva ultimatum, te obije iste večeri ostaju solo. To je bilo dovoljno da odu van i zabave se svatko na svoj način, ali sudbina ih spaja, provode uzbudljivu noć punu strasti, spremni da je to zabava za jednu noć, ali opet sudbina ima svoje prste u njihovom ponovnom susretu. To se sve mijenja, ponovno provode noć zajedno, ali ta noć će im ostati u sjećanju zauvijek. Ono što se desilo te noći učinit će Damira najsretnijim muškarcem na svijetu, a Stelu baciti u probleme, iz kojih je samo jedan način da izađe, samo to neće biti lako jer Damir je jako tvrdoglav muškarac i zna što želi, i tu su sad oboje u problem

Uvjeravanje - Jane Austen

  Uvjeravanje - Jane Austen   Nakladnik: Mozaik knjiga str: 256. Godina: 2022. Prijevod: Vesna Valenčić   Anne je jako zaljubljena u svoga zaručnika Fredericka, samo njena obitelj smatra da on neprikladan izbor za nju, pa pod pritiskom obitelji i prijatelja raskida zaruke. A shrvani Frederick odustaje od ljubavi u potpunosti te se pridružuje i posvećuje engleskoj mornarici i napušta Anne zauvijek. Samo sudbina ima druge planove za oboje, i putevi im se ponovno sudaraju.     Sedam godina kasnije Anniena obitelj ustupa svoju kuću admiralu i njegovoj supruzi kako bi smanjili troškove, jer nisu baš u bajnoj situaciji. A da stvar bude gora ili bolja, brat admiralove supruge je ni manje ni više nego sam Frederick, on je sad proslavljeni kapetan, i ponovni susret Anne i Fredricka uzrokuje gorka sjećanja na ono što su imali prije sedam godina. Ali i slatku patnju te im pruža novu priliku ovaj put za zreliju ljubav. Samo je pitanje hoće li iskoristiti tu pruženu priliku?     Zašto Anne odustaj

Adamov raj - G.D. Leizer & Inna Moore/Autor

    Adamov raj - G.D. Leizer & Inna Moore/Autor Wattpad story Erin je jako nesigurna djevojka, mila, draga, jako pametna, ali nje sretna, u vezi je s dečkom koji je omalovažava, što joj je srozalo samopouzdanje do samog dna. Uvijek je bila sramežljiva djevojka, više zbog svog izgleda jer je imala nekoliko kilograma viška. Jedina želja joj je otići što dalje od rodnoga kraja, upisati fakultet, i zaboraviti sve što joj se događa. Prilika će joj se ukazati za bijeg kad se prijavi za natječaj sobarice u prestižnom hotelu u New Yorku. Odlazi na razgovor u nadi da će posao dobiti, a vlasnici čim je vide zapošljavaju je odmah, tu počinje njen život daleko od doma, dečka i svega ružnoga što joj se događalo. Dante i Sergei su dva brata, i vlasnici hotela i još nekoliko klubova, bogate ali prokleto zgodne face. A kad Erin dođe na razgovor zapne za oko obojici braće, Sergei je otvoren, i to pokazuje te se upucava Erin bez imalo srama, što njoj paše jer joj to podiže malo samo