Preskoči na glavni sadržaj

Nasljednica u bijegu - Melody Anne




Nasljednica u bijegu - Melody Anne
U izdanju: 24sata Knjige ( Srpanj 2017 )
George i Joseph Anderson, nemaju namjeru odustati dok sva njihova djeca ne nađu ljubav svog života. Potajno spletkare kako bi oženili svoju djecu i kuću napunili unucima, sad je došao red na Bree, jedina žena u obitelji.
Bree Anderson je jedina kćer Georga, i njegova svijetla točka u životu, Bree kao jedina sestra okružena ja alfa mužjacima koji je štite. Ni jedna njena veza nije dugo potraja, jer kad bi joj partner vidio braću i bratiće nestao bi brzinom munje od straha. I njoj samoj je dojadilo da se prema njoj ponašaju kao prema petogodišnjem djetetu, te odluči napustiti obitelj. Nastanjuje se u malom gradu i želi im svima dokazati da može uspjeti i bez njihove pomoći.
Uz tolike muškarce u svom životu nije mogla disati jer su previše zaštitnički nastrojeni, a ona želi malo mira i što manje testosterona oko sebe. Ali stvar se zakomplicira kad počnu stizati prijeteća pisma upućena Bree, a cijela obitelj se zabrine za njenu sigurnost. Otac i stric odlučuju unajmiti Cheda, Markova najboljeg prijatelja i bivšeg pripadnika specijalne postrojbe, da je štiti.
I ako je ljuta na muške članove svoje obitelji koji su joj poslali "dadilju", ali ne može zanemariti ogromnu privlačnost koju osjeća prema tom muškarcu. Te se upusti u strastvenu vezu sa svojim tjelohraniteljem. Ali stvari će se dodatno zakomplicirati, kad Chad bude ranjen a Bree oteta, samo što je jako brzo pronalaze. A sami čin oslobođenja na izgled teče bez poteškoća, a onda se pretvori u najgoru noćnu moru.
Bree biva ranjena te provodi dva mjeseca u komi, kad se probudi ničega i nikoga se ne sjeća izgubila je pamćenje. Premda prima divnu vijest od doktora, te odlazi kući s Chedom ne zna kako bi se postavila prema njemu, iako se uz njega osjeća sigurno i zaštićeno. Polako se zaljubljuje ponovo u njega, ali njezini otmičari ne miruju te je ponovno pokušaju zgrabiti. A Chad je spreman na sve kako bi je zaštitio, pa se manje boji onoga što bi se moglo desiti njoj, ali i njenoj obitelji.
Chad Redington, muškarac koji je iskusio sve, a sad se vratio kući nakon dvadesetogodišnje vojne karijere. Kupuje ranč koji graniči s imanjem njegova najbolja prijatelja Marka Andersona, za tu je obitelj spreman sve napraviti, oni su bili njegov oslonac u najkritičnijim godinama njegova života. Sad od njega traže da zaštiti i čuva jedinu žensku članicu njihove obitelji kojoj je život ugrožen.
Premda ona ne želi njegovu zaštitu Chad ne popušta i prati Bree u stopu. A kad nisu u javnosti između njih frcaju iskre, te svoju požudu ni Chad ne može sakriti, želi tu ženu kao ni jednu u životu. Te se polako ali sigurno zaljubljuje u nju, a kad Bree bude oteta a on ranjen spreman je na sve kako bi spasio ženu koju voli. Samo što operacija spašavanja kreće po zlu i Bree biva ranjena, a on se dva mjesece nije odvojio od nje, te sam sebe krivi što je nije uspio zaštititi. Kad se Bree probudi i ne sjeća se ničega, Ched je spreman na sve kako bi je zaštitio, nakon vijesti koju prime od doktora izlaze iz bolnice i odlaze na njegov ranč.
Samo njeni otmičari ne miruju i pokušavaju ju je opet zgrabiti samo im ne ide baš od ruke jer Chad je spreman poginuti za tu ženu. I spreman je glavnog krivca poslati iza rešetaka, da više nema prijetnje jedinoj osobi do koje mu je stalo više od života.
Tko pokušava nuditi Bree? Zašto? Tko stoji iza otmice? Dali je to netko blizak, ili želi samo njeno ogromno bogatstvo? Kako će Bree reagirati kad joj obitelj pošalje Chada da je čuva? Što se to budi između dvoje mladih ljudi? Kakvu vijest primaju? Kroz što će sve Bree i Chad morati proći da bi došli do cilja? Kako završava njihova priča?
TO SVE I JOŠ PUNO TOGA MORATE OTKRITI SAMI 
Još jedna divna knjiga iz serijala "Milijunaši neženje"koja će vas oduševiti. Knjiga u kojoj možete naći svega od ljubavi, puno humora, misterija do male doze krim romana, koja će vas doslovno zalijepiti za naslonjač. Knjiga od koje se nećete moći odvojiti dok god je ne pročitate, ovaj roman će jednostavno zarobiti vaša srca od početka do samog kraja. I s ovom knjigom spisateljica je nadmašila sama sebe, a i oduševila čitatelje diljem svijeta. Moje tople preporuke za ovaj fantastičan roman koji mi se tako uvukao pod kožu i uživala sam u svakoj pročitanoj stranici. Sad je na vama da zavirite među stranice ove knjige i uživate u toliko toga što će vas oduševiti. Ušetajte u svijet Bree i Chada i sami otkrijte s čim su se sve morali nositi da bi postigli svoj cilj.
Osvrt napisala: Sandra Knežević
25. Rujan 2017.

Primjedbe

  1. Željela bih sa mnom podijeliti javna svjedočenja o tome kako je isti čovjek kojeg sam vidio na ovom forumu nazvao Dr. Agbazar iz AGBAZARSKOG TEMPLE-a, upravo napravljen za mene, ovaj čovjek je upravo svojom magijom donio mog izgubljenog bivšeg muža u roku od 72 sata. Bila sam udana za svog supruga Alana Evansa, dugo smo bili zajedno i voljeli smo se, ali kad ga nisam uspio roditi 4 godine, napustio me i rekao da ne može više nastaviti, sada tražim načine da ga oporavim dok nisam vidio ovu stranicu dr. Agbazar na njegovu moć. Također mu se obratite za probleme kroz koje prolazite i provjerite vlastitim očima:

    ( agbazara@gmail.com ) ILI WhatsApp na ( +2348104102662 )

    OdgovoriIzbriši
  2. Prije tri godine bila sam odvojena od supruga. Između nas nije bilo komunikacije. Obitelji i prijatelji savjetovali su me da zaboravim na brak i krenem dalje u svom životu. Nisam se htjela udati za nekoga drugoga jer duboko u sebi još uvijek volim svog muža. Toliko sam patila od boli i zbunjenosti da sam na internetu pročitala preporuku o tome kako je dr. Alaba uz pomoć svojih duhovnih moći spojio razoreni brak. Čitao sam toliko svjedočanstava o tome kako je pomogao zaustaviti razvod i obnoviti bivše voljene ljude i moja je vjera obnovljena. Trebala bih odmah kontaktirati dr. Alabu, nekoliko minuta kasnije, odgovorio mi je i dao upute što da radim, nakon što sam ispunila traženi uvjet dva dana nakon rituala, čarolija mi je promijenila život oko muža da me ne kontaktira više od toga. Dvije godine nazvali su me usred noći plačući i ispričavajući se da je to djelo demona, pa sam još uvijek zapanjen tim čudom pa mu opraštam. Sad je moj brak sada u ravnoteži. Ritual Dralabe djelovao je sjajno, a brak jači nego prije i ništa nas više ne može razdvojiti. Posjetio sam toliko web lokacija da sam tražio pomoć, bilo je beznadno dok se nisam povezao s Dralabom, pravim muškarcem koji mi je pomogao da oporavim svoj raskinuti brak ako imate sličan problem u svom braku, želite da vas suprug ili žena opet vole . , Imate nekoga koga volite i želite da vas on ili ona zauzvrat vole, imate izazov u svom životu, predložak čarolije dr. Alabe rješenje je i odgovor na vaš problem, whatsapp / viber s njegovim brojem telefona: +2349039885856, obratite mu se danas tako što ćete poslati e-mail na dralaba3000@gmail.com Ne dopustite da vam iko oduzme supružnika

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Pogrešna - Inna Moore/ Autorr & Kiki Knox

Pogrešna - Inna Moore/ Autor r & Kiki Knox Str: 300 5/5 On je trener koji trenira klince, ona studentica koja studira medicinu, on je sin jedinac, a ona ima sestre. Oboje su u vezi Damir ima curu već četiri godine i spreman ju je zaprositi i osnovati obitelj, a Stela je u vezi već dvije godine. Oboje iste večeri dožive neugodna iznenađenja od parova, Damira vara cura, a Stela dobiva ultimatum, te obije iste večeri ostaju solo. To je bilo dovoljno da odu van i zabave se svatko na svoj način, ali sudbina ih spaja, provode uzbudljivu noć punu strasti, spremni da je to zabava za jednu noć, ali opet sudbina ima svoje prste u njihovom ponovnom susretu. To se sve mijenja, ponovno provode noć zajedno, ali ta noć će im ostati u sjećanju zauvijek. Ono što se desilo te noći učinit će Damira najsretnijim muškarcem na svijetu, a Stelu baciti u probleme, iz kojih je samo jedan način da izađe, samo to neće biti lako jer Damir je jako tvrdoglav muškarac i zna što želi, i tu su sad oboje u problem

Uvjeravanje - Jane Austen

  Uvjeravanje - Jane Austen   Nakladnik: Mozaik knjiga str: 256. Godina: 2022. Prijevod: Vesna Valenčić   Anne je jako zaljubljena u svoga zaručnika Fredericka, samo njena obitelj smatra da on neprikladan izbor za nju, pa pod pritiskom obitelji i prijatelja raskida zaruke. A shrvani Frederick odustaje od ljubavi u potpunosti te se pridružuje i posvećuje engleskoj mornarici i napušta Anne zauvijek. Samo sudbina ima druge planove za oboje, i putevi im se ponovno sudaraju.     Sedam godina kasnije Anniena obitelj ustupa svoju kuću admiralu i njegovoj supruzi kako bi smanjili troškove, jer nisu baš u bajnoj situaciji. A da stvar bude gora ili bolja, brat admiralove supruge je ni manje ni više nego sam Frederick, on je sad proslavljeni kapetan, i ponovni susret Anne i Fredricka uzrokuje gorka sjećanja na ono što su imali prije sedam godina. Ali i slatku patnju te im pruža novu priliku ovaj put za zreliju ljubav. Samo je pitanje hoće li iskoristiti tu pruženu priliku?     Zašto Anne odustaj

Adamov raj - G.D. Leizer & Inna Moore/Autor

    Adamov raj - G.D. Leizer & Inna Moore/Autor Wattpad story Erin je jako nesigurna djevojka, mila, draga, jako pametna, ali nje sretna, u vezi je s dečkom koji je omalovažava, što joj je srozalo samopouzdanje do samog dna. Uvijek je bila sramežljiva djevojka, više zbog svog izgleda jer je imala nekoliko kilograma viška. Jedina želja joj je otići što dalje od rodnoga kraja, upisati fakultet, i zaboraviti sve što joj se događa. Prilika će joj se ukazati za bijeg kad se prijavi za natječaj sobarice u prestižnom hotelu u New Yorku. Odlazi na razgovor u nadi da će posao dobiti, a vlasnici čim je vide zapošljavaju je odmah, tu počinje njen život daleko od doma, dečka i svega ružnoga što joj se događalo. Dante i Sergei su dva brata, i vlasnici hotela i još nekoliko klubova, bogate ali prokleto zgodne face. A kad Erin dođe na razgovor zapne za oko obojici braće, Sergei je otvoren, i to pokazuje te se upucava Erin bez imalo srama, što njoj paše jer joj to podiže malo samo