Preskoči na glavni sadržaj

Sve što srce poželi - Jill Shalvis





Sve što srce poželi - Jill Shalvis
Izdavač: Znanje
Adam Connelly, mladić kojeg život nije mazio, nakon smrti oca završava u programu udomiteljskih obitelji s bratom Dellom. Majka ih se odrekla dok su još bili mali, i vratila se svojoj obitelji u indijanski rezervat. Njegovo buntovno ponašanje nema granica, te nakon što je uprskao i zbog njegove nesmotrenosti došlo je do neizbježnih problema. Zbog toga napušta gradić, ali i djevojku koju voli i odlazi u vojsku, s riječima da ga ona ne čeka jer se neće vratiti. Ipak se vraća nazad u gradić koji mu je prirastao srcu, ali sasvim drugačiji čovjek, rat ga je promijenio i nije više onaj stari. Ima unutarnju borbu s demonima rata jer svašta je proživio i vidio.
Sad radi u timu za spašavanje života u napuštenim i teško pristupačnim dijelovima obližnje planine, uz to obučava i pse za pronalazak žrtvi u nemogućim uvjetima. Na vrata će mu zakucati Holly, djevojka koju je volio u tinejdžerskim danima, i zatražiti pomoć od njega, ipak je on najbolji tragač po planinama, otac joj je nestao i ona je spremna na sve da ga nađe. Potraži Adama, a on joj ne može ništa odbiti, i tako se oboje zapute u planine u potragu.
U Adamu se bude nepoznati osjećaji u Hollynoj blizini, i spreman je na sve da ne zaglavi još dublje nego što je sad zaglavio s njom na planini. Ne želi je ponovno povrijediti, jer to je upravo učinio prije jednog desetljeća. A ni Holly mu ne pomaže, njezina prisutnost ga dovodi do ludila, te poklekne pod čarima žene koju je nekad volio, i više ne može držati ruke podalje od nje. Premda se užasava veza strast i osjećaji su jači od njega, i spreman je zaploviti tim vodama.
Holly Reid, uspješna mlada žena, koja je na teži način naučila da ne smije ovisiti o nijednom muškarcu. Kao mlada pobjegla je u New York zbog slomljena srca, ali i na studij i s devetnaest učinila najveću pogrešku u životu, udala se za sveučilišnog profesora, koji je imao druge planove vezane uz taj brak. Nakon što otkrije njegove prevare, vraća se u rodni kraj da pomogne ocu voditi rančeve. Sad dvanaest godina kasnije, prisiljena je potražiti pomoć baš muškarca koji joj je slomio srce , ostavio ju je i otišao u vojsku s riječima da ga ne čeka.
Sad ga treba da joj pomogne pronaći oca, koji je nestao na obližnjoj planini, Adam pristaje joj pomoći, ali njegova prisutnost u njoj budi stare rane, a ona ga još uvijek voli i to joj zadaje ogromnu bol jer je on ne doživljava. Ne može zatomiti ono što osjeća, ipak on joj je bio prva ljubav, njeno prvo sve, s njim je osjetila i ljubav i bol. Čovjek koji ju je davno povrijedio, ali sad je Holly zrelija i pametnija, i mala iskrica u njegovim očima, a i strasno provedena noć na planini dat će Holly vjetar u leđa. Sad je spremna na sve i boriti se za tog muškarca kojeg voli sad i kojeg je voljela onda. Njena, ali i njegova borba kreću.
Zašto je Adam ostavio Holly? Zašto joj je lagao? Kako će se Adam osjećati kad mu Holly ponovno ušeta u život? Dali se može boriti protiv osjećaja? Hoće li Adam popustiti Holly? Hoće li Holly uspjeti u svom naumu da osvoji Adamovo srce? Hoće li uspjeti ublažiti njegove demone prošlosti? Kako završava njihova priča?
TO SVE I JOŠ PUNO TOGA MORATE OTKRITI SAMI :)
Predivna ljubavna priča, puna humora, divnih životinja, boli i slomljenih srca. Priča koja te obori s nogu i ne da ti da je ispustiš iz ruku, trebalo mi je samo nekoliko sati da je pročitam. Sad mi malo žao što je nisam malo rastegnula, i dulje uživala u priči Adama i Holly. Nezaustavljiva strast koja pršti između glavnih junaka, ali i iz pera ove divne autorice. Predivna knjiga koja se svakako mora pročitati, lako se čita i ne možeš a da se dobro ne nasmiješ na Adamove i Hollyne smicalice :) Mene je definitivno ostavila bez daha i sigurna sam da ću ponovo posegnuti za njom još koji puta. Moje tople preporuke za ovu divnu knjigu,ali i ostale iz pera ove divne autorice koje nam je prevelo naše Znanje. Uplovite u divan svijet Adama i Holly, i otkrijte tko je tvrdoglaviji od njih dvoje, ali i kako završava njihova priča.
Osvrt napisala: Sandra Knežević
20. Ožujak 2017.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Pogrešna - Inna Moore/ Autorr & Kiki Knox

Pogrešna - Inna Moore/ Autor r & Kiki Knox Str: 300 5/5 On je trener koji trenira klince, ona studentica koja studira medicinu, on je sin jedinac, a ona ima sestre. Oboje su u vezi Damir ima curu već četiri godine i spreman ju je zaprositi i osnovati obitelj, a Stela je u vezi već dvije godine. Oboje iste večeri dožive neugodna iznenađenja od parova, Damira vara cura, a Stela dobiva ultimatum, te obije iste večeri ostaju solo. To je bilo dovoljno da odu van i zabave se svatko na svoj način, ali sudbina ih spaja, provode uzbudljivu noć punu strasti, spremni da je to zabava za jednu noć, ali opet sudbina ima svoje prste u njihovom ponovnom susretu. To se sve mijenja, ponovno provode noć zajedno, ali ta noć će im ostati u sjećanju zauvijek. Ono što se desilo te noći učinit će Damira najsretnijim muškarcem na svijetu, a Stelu baciti u probleme, iz kojih je samo jedan način da izađe, samo to neće biti lako jer Damir je jako tvrdoglav muškarac i zna što želi, i tu su sad oboje u problem

Uvjeravanje - Jane Austen

  Uvjeravanje - Jane Austen   Nakladnik: Mozaik knjiga str: 256. Godina: 2022. Prijevod: Vesna Valenčić   Anne je jako zaljubljena u svoga zaručnika Fredericka, samo njena obitelj smatra da on neprikladan izbor za nju, pa pod pritiskom obitelji i prijatelja raskida zaruke. A shrvani Frederick odustaje od ljubavi u potpunosti te se pridružuje i posvećuje engleskoj mornarici i napušta Anne zauvijek. Samo sudbina ima druge planove za oboje, i putevi im se ponovno sudaraju.     Sedam godina kasnije Anniena obitelj ustupa svoju kuću admiralu i njegovoj supruzi kako bi smanjili troškove, jer nisu baš u bajnoj situaciji. A da stvar bude gora ili bolja, brat admiralove supruge je ni manje ni više nego sam Frederick, on je sad proslavljeni kapetan, i ponovni susret Anne i Fredricka uzrokuje gorka sjećanja na ono što su imali prije sedam godina. Ali i slatku patnju te im pruža novu priliku ovaj put za zreliju ljubav. Samo je pitanje hoće li iskoristiti tu pruženu priliku?     Zašto Anne odustaj

Adamov raj - G.D. Leizer & Inna Moore/Autor

    Adamov raj - G.D. Leizer & Inna Moore/Autor Wattpad story Erin je jako nesigurna djevojka, mila, draga, jako pametna, ali nje sretna, u vezi je s dečkom koji je omalovažava, što joj je srozalo samopouzdanje do samog dna. Uvijek je bila sramežljiva djevojka, više zbog svog izgleda jer je imala nekoliko kilograma viška. Jedina želja joj je otići što dalje od rodnoga kraja, upisati fakultet, i zaboraviti sve što joj se događa. Prilika će joj se ukazati za bijeg kad se prijavi za natječaj sobarice u prestižnom hotelu u New Yorku. Odlazi na razgovor u nadi da će posao dobiti, a vlasnici čim je vide zapošljavaju je odmah, tu počinje njen život daleko od doma, dečka i svega ružnoga što joj se događalo. Dante i Sergei su dva brata, i vlasnici hotela i još nekoliko klubova, bogate ali prokleto zgodne face. A kad Erin dođe na razgovor zapne za oko obojici braće, Sergei je otvoren, i to pokazuje te se upucava Erin bez imalo srama, što njoj paše jer joj to podiže malo samo