Preskoči na glavni sadrĆŸaj

U ime ljubavi - Inna Moore/ Autor


𝔘 ℑđ”Ș𝔱 đ”©đ”§đ”Č𝔟𝔞𝔳𝔩 -
Inna Moore/ Autor
5/5
Skye najmlađa je kćer jednog od poglavara u visočju, joĆĄ kao djevojčica zaklela se da će se kad jednom za to dođe vrijeme udati jedino za Colea, sina poglavara drugoga klana. Kako je odrastala pretvarala se u predivnu mladu ĆŸenu, ali ne samo u ĆŸenu nego i u pravu ratnicu. Nju nisu zanimali ĆŸenski poslovi, ona je vitlala mačem, stajala rame uz rame s pravim ratnicima, postala je poznata diljem Visočja kao ĆŸena koja se zna boriti i ne boji se borbe niti malo. Radovala se onome ĆĄto joj dolazi, ali sudbina ili njen otac poremetili su joj planove, jer sad se njena sestra udavala za onoga za koga se ona zaklela udati. Prihvatila je taj udarac kao prava ratnica uzdignute glave, ali unutar nje vodila se prava borba pomijeĆĄana ljutnjom i srdĆŸbom.
Jako je voljela svoju sestru i ĆŸeljela je da bude sretna u novom klanu i s muĆŸom, ali ni to neće potrajati, jer sestra joj naglo umire, a ona vidi Colea kao jedinog krivca. Cole je moćan ratnik, muĆĄkarac predivan, ali kratkog fitilja, jako brzo plane. Van sebe je kad ga Skye optuĆŸi za smrt sestre, jer ne vjeruje u njegovu priču, ne njena sestra nikad ne bi digla ruku na sebe, i Skye je spremna na sve kako bi otkrila istinu o sestrinoj smrti. A kralj joj daje tu ĆĄansu, koju će ona prihvatiti bez pogovora, samo da bude tamo gdje joj je sestra izdahnula. Skye se sad udaje za Cole, ali samo s jednim ciljem, da otkrije istinu.
Kako vrijeme prolazi tako se mladi par zbliĆŸava, ali ima netko kome se to ne sviđa, i taj netko spreman je na sve kako bi uniĆĄtio mladi par. A kad Cole shvati da je njegova ĆŸena u opasnosti spreman je na sve kako bi je zaĆĄtitio, ako to znači da je mora otjerati od sebe i to će napraviti samo da je ona van opasnosti. Igra se zahuktava, i njihova priča upravo kreće.
ZaĆĄto je Skye postala ratnica? Ć to je to njen otac očekivao od nje? Kako će reagirati kad joj se sestra bude morala udati za muĆĄkarca za kojeg se ona zaklela udati? Kako umire njena sestra? Dali se uistinu ubila? Na ĆĄto je sve Skye spremna da otkrije istinu? Kakav će njen brak biti? Kakve osjećaje gaje jedno prema drugome? Kome se ne sviđa njihovo zbliĆŸavanje? Tko im ĆŸeli zlo? ZaĆĄto? Kakva opasnost vreba?
TO MORATE OTKRITI SAMI...
Pratim Innu od samog početka, i znam kako ta ĆŸena piĆĄe, svi njeni romani su predivni, svaki sve bolji i bolji, ali ovim romanom je nadmaĆĄila samu sebe. Radnju je tako u jednom momentu zakomplicirala da sam se pitala ĆĄto joj se dogodilo, ali kako priča ide dalje shvatila sam kako nam je samo hitjela malo zapapriti prije nego ĆĄto sve rasplete. Stvarno sam imala poriv zadaviti je samo da mi je bila malo bliĆŸe, ali sve joj je oproĆĄteno, i totalno me oduĆĄevila ovom knjigom. To je naĆĄa Inna koja zna da mi nju svejedno volimo koliko god nam ona zakomplicirala postojanje. Čitala sam ovu knjigu bez daha, plakala, smijala se, jer to je ĆŸena koja svojim pričama izvlači emocije iz nas. OboĆŸavam svaku njenu knjigu, imam svoj broj jedan, ali ova knjiga je sad doĆĄla na prvo mjestu i stoji rame uz rame s mojom najdraĆŸom knjigom. Moram priznati da je ta ĆŸena zmaj, u rangu je s najvećim svjetskim autorima, i dalje je moj No1 domaćih autora. Predivna knjiga o dvoje mladih ljudi koji su spremni na sve kako bi doĆĄli do svoga cilja. Moje tople preporuke za ovu predivnu knjigu koju svakako morate pročitati, a moĆŸete ju naći za sad joĆĄ uvijek na Wattpadu, a nadam se i uskoro u papirnatom izdanju.
Osvrt napisala: Sandra KneĆŸević

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

PogreĆĄna - Inna Moore/ Autorr & Kiki Knox

PogreĆĄna - Inna Moore/ Autor r & Kiki Knox Str: 300 5/5 On je trener koji trenira klince, ona studentica koja studira medicinu, on je sin jedinac, a ona ima sestre. Oboje su u vezi Damir ima curu već četiri godine i spreman ju je zaprositi i osnovati obitelj, a Stela je u vezi već dvije godine. Oboje iste večeri doĆŸive neugodna iznenađenja od parova, Damira vara cura, a Stela dobiva ultimatum, te obije iste večeri ostaju solo. To je bilo dovoljno da odu van i zabave se svatko na svoj način, ali sudbina ih spaja, provode uzbudljivu noć punu strasti, spremni da je to zabava za jednu noć, ali opet sudbina ima svoje prste u njihovom ponovnom susretu. To se sve mijenja, ponovno provode noć zajedno, ali ta noć će im ostati u sjećanju zauvijek. Ono ĆĄto se desilo te noći učinit će Damira najsretnijim muĆĄkarcem na svijetu, a Stelu baciti u probleme, iz kojih je samo jedan način da izađe, samo to neće biti lako jer Damir je jako tvrdoglav muĆĄkarac i zna ĆĄto ĆŸeli, i tu su sad oboje u problem

Uvjeravanje - Jane Austen

  Uvjeravanje - Jane Austen   Nakladnik: Mozaik knjiga str: 256. Godina: 2022. Prijevod: Vesna Valenčić   Anne je jako zaljubljena u svoga zaručnika Fredericka, samo njena obitelj smatra da on neprikladan izbor za nju, pa pod pritiskom obitelji i prijatelja raskida zaruke. A shrvani Frederick odustaje od ljubavi u potpunosti te se pridruĆŸuje i posvećuje engleskoj mornarici i napuĆĄta Anne zauvijek. Samo sudbina ima druge planove za oboje, i putevi im se ponovno sudaraju.     Sedam godina kasnije Anniena obitelj ustupa svoju kuću admiralu i njegovoj supruzi kako bi smanjili troĆĄkove, jer nisu baĆĄ u bajnoj situaciji. A da stvar bude gora ili bolja, brat admiralove supruge je ni manje ni viĆĄe nego sam Frederick, on je sad proslavljeni kapetan, i ponovni susret Anne i Fredricka uzrokuje gorka sjećanja na ono ĆĄto su imali prije sedam godina. Ali i slatku patnju te im pruĆŸa novu priliku ovaj put za zreliju ljubav. Samo je pitanje hoće li iskoristiti tu pruĆŸenu priliku?     ZaĆĄto Anne odustaj

Adamov raj - G.D. Leizer & Inna Moore/Autor

    Adamov raj - G.D. Leizer & Inna Moore/Autor Wattpad story Erin je jako nesigurna djevojka, mila, draga, jako pametna, ali nje sretna, u vezi je s dečkom koji je omalovaĆŸava, ĆĄto joj je srozalo samopouzdanje do samog dna. Uvijek je bila srameĆŸljiva djevojka, viĆĄe zbog svog izgleda jer je imala nekoliko kilograma viĆĄka. Jedina ĆŸelja joj je otići ĆĄto dalje od rodnoga kraja, upisati fakultet, i zaboraviti sve ĆĄto joj se događa. Prilika će joj se ukazati za bijeg kad se prijavi za natječaj sobarice u prestiĆŸnom hotelu u New Yorku. Odlazi na razgovor u nadi da će posao dobiti, a vlasnici čim je vide zapoĆĄljavaju je odmah, tu počinje njen ĆŸivot daleko od doma, dečka i svega ruĆŸnoga ĆĄto joj se događalo. Dante i Sergei su dva brata, i vlasnici hotela i joĆĄ nekoliko klubova, bogate ali prokleto zgodne face. A kad Erin dođe na razgovor zapne za oko obojici braće, Sergei je otvoren, i to pokazuje te se upucava Erin bez imalo srama, ĆĄto njoj paĆĄe jer joj to podiĆŸe malo samo