Preskoči na glavni sadržaj

Deacon - Kristen Ashley




Deacon - Kristen Ashley
U izdanju: Mozaik knjiga ( Listopad 2017. )
Cassidy Swallow, mlada žena koja želi marljivo radeći ostvariti svoj san, o tome sanja od svoje trinaeste godine. Njen najveći san je imati kuću uz rijeku, okruženu stablima i cvijećem, a Cassidy je spremna na sve da taj san i ostvari. Nakon što završi fakultet seli se s dečkom u Colorado, tamo je kupila kamp i želi ga urediti kako bi ga mogla iznajmljivati, i od toga napraviti posao iz snova. Samo ne ide sve po planu, njen dečko nije onaj za koga je mislila da je, jako se prevarila glede njega, jer on jedino što radi iskorištava njenu dobrotu, ali ona je odlučila tomu stati na kraj. U njezin život ulazi muškarac, koji već godinama dolazi u njen kamp, božanstveno zgodan ali i mračan tip koji stalno dolazi i odlazi.
Muškarac koji ima pogled hladniji i od ledenjaka, a svakim svojim dolaskom sve više joj se zavlačio pod kožu, zatim je sve sjelo na svoje mjesto, jer taj hladni muškarac će pokleknuti pod njenim čarima. Pružit će joj sve ono što niti jedan drugi nikad nije, ali on ima tajne, a ona želi znati sve o njegovom životu, kako bi uživala uz muškarca u kojega se zaljubila. Od njega želi sve što budućnost nosi, i onu njegovu najmračniju stranu koju tako pomno čuva. Ali ono što će otkriti bit će previše za nju, i ne može se nositi s tom njegovom tajnom koju čuva od svih. Spremna je na sve kako bi ga izbacila iz svoga života, i preboljela nemoguću ljubav koju osjeća za toga prekrasnog muškarca, želi u miru lizati svoje rane i pokupiti krhotine svoga slomljenoga srca. Samo nije sve onako crno kako ona misli da je.
Deacon Gates,ne vodi baš bajkovit život, ima iza sebe jako ružnu i bolnu prošlost, a ta ga je prošlost slomila i učinila od njega olupinu. Napustio je svoj život i pustio se u svijet zločinaca, bio je užasno povrijeđen, ali taj svijet podzemlja počeo mu odgovarati i jako brzo se u njemu snašao. Hladan je kao led jer ga život tomu naučio na teži način, živi kao duh u sjeni, i nema namjeru se ikad više upuštati u bilo kakvu vezu.
Sve će se promijeniti kad upozna mladu i marljivu Cassidy vlasnicu kampa u kojem odsjeda, a ta mlada i marljiva žena će mu se uvući toliko pod kožu da će se stalno vraćati u njen kamp samo kako bi joj bio u blizini. Ta ga žena toliko jako privlači da je odlučio prekršiti svoja obećanja i približiti joj se, premda zna da bi je njegova prošlost mogla odgurnuti od njega, ali ipak želi pokušati. Nije joj mogao odoljeti iako zna da toj ženi treba pravi muškarac, a ne muškarac kojemu u grudima umjesto srca stoji santa leda. Uz nju se osjeća kao čovjek, a ne kao olupina kakva je već godinama. Upušta se u strastvenu vezu s tom predivnom ženom koja mu se sve jače uvlači pod kožu, i koja ga čini sretnim. Samo njegova sreća trajat će kratko jer će Cassidy otkriti njegovu tajnu, i dat će sve od sebe da ga izgura iz života, jer joj nije mogao objasniti neke stvari, jednostavno nije bio spreman podijeliti svoju bolnu tajnu s njom. Radije će je napustiti nego joj ispričati zašto je postao ovo što je postao, i kakvu budućnost ona uopće ima uz njega, olupina od čovjeka.
Tko je ustvari Deacon? Zašto se skriva u sjeni? Kakvu to mračnu tajnu krije? Dali je spreman poduzeti sve što treba kako bi žena koja mu je promijenila život ostane uz njega? Hoće li joj objasniti svoju tajnu? Što ju je toliko pogodilo vezano uz njegovu prošlost? Dali je Cassidy spremna oprostiti Deaconu? Kako završava njihova priča?
TO SVE I JOŠ PUNO TOGA MORATE OTKRITI SAMI 
Stiže nam još jedna savršena priča o nesavršenim muškarcima iz pera divne spisateljice, koja zna kako očarati svoje čitatelje. Ta žena jednostavno očarava svojim knjigama, a ja sad moram priznati da sam na sto čuda, koja knjiga iz ovog serijala mi je najdraža. Pa sad da budem iskrena i porazbijam glavu i odaberem najdražu knjigu ove spisateljice, samo ću reći ovo oduševljena sam svakom knjigom iz serijala " NESAVRŠENI MUŠKARCI" , jer svaka knjiga je posebna i predivna na svoj način. Ova knjiga me je ostavila bez daha, i moram priznati da sam se malo zatelebala u Deacona  Još jedna knjiga koju nisam mogla ispustiti iz ruke, knjiga koja me očarala radnjom, i držala me u neizvjesnosti do samoga kraja.
Jednostavno sam uživala u svakoj pročitanoj stranici. Moje tople preporuke za ovu krasoticu, ali i sve knjige ovoga serijala koji oduševljava svojim pričama. Sad ste vi na redu da je zgrabite u ruke i uživate u prekrasnoj priči. Zavirite u svijet Deacona i Cassidy i sami otkrijte sve pikantne detaljčiće , vjerujem da će te biti oduševljeni isto kao i ja.
Uživajte u čarobnom štivu, jer ja svakako jesam.
Osvrt napisala: Sandra Knežević
20. Studeni 2017.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Pogrešna - Inna Moore/ Autorr & Kiki Knox

Pogrešna - Inna Moore/ Autor r & Kiki Knox Str: 300 5/5 On je trener koji trenira klince, ona studentica koja studira medicinu, on je sin jedinac, a ona ima sestre. Oboje su u vezi Damir ima curu već četiri godine i spreman ju je zaprositi i osnovati obitelj, a Stela je u vezi već dvije godine. Oboje iste večeri dožive neugodna iznenađenja od parova, Damira vara cura, a Stela dobiva ultimatum, te obije iste večeri ostaju solo. To je bilo dovoljno da odu van i zabave se svatko na svoj način, ali sudbina ih spaja, provode uzbudljivu noć punu strasti, spremni da je to zabava za jednu noć, ali opet sudbina ima svoje prste u njihovom ponovnom susretu. To se sve mijenja, ponovno provode noć zajedno, ali ta noć će im ostati u sjećanju zauvijek. Ono što se desilo te noći učinit će Damira najsretnijim muškarcem na svijetu, a Stelu baciti u probleme, iz kojih je samo jedan način da izađe, samo to neće biti lako jer Damir je jako tvrdoglav muškarac i zna što želi, i tu su sad oboje u problem

Uvjeravanje - Jane Austen

  Uvjeravanje - Jane Austen   Nakladnik: Mozaik knjiga str: 256. Godina: 2022. Prijevod: Vesna Valenčić   Anne je jako zaljubljena u svoga zaručnika Fredericka, samo njena obitelj smatra da on neprikladan izbor za nju, pa pod pritiskom obitelji i prijatelja raskida zaruke. A shrvani Frederick odustaje od ljubavi u potpunosti te se pridružuje i posvećuje engleskoj mornarici i napušta Anne zauvijek. Samo sudbina ima druge planove za oboje, i putevi im se ponovno sudaraju.     Sedam godina kasnije Anniena obitelj ustupa svoju kuću admiralu i njegovoj supruzi kako bi smanjili troškove, jer nisu baš u bajnoj situaciji. A da stvar bude gora ili bolja, brat admiralove supruge je ni manje ni više nego sam Frederick, on je sad proslavljeni kapetan, i ponovni susret Anne i Fredricka uzrokuje gorka sjećanja na ono što su imali prije sedam godina. Ali i slatku patnju te im pruža novu priliku ovaj put za zreliju ljubav. Samo je pitanje hoće li iskoristiti tu pruženu priliku?     Zašto Anne odustaj

Adamov raj - G.D. Leizer & Inna Moore/Autor

    Adamov raj - G.D. Leizer & Inna Moore/Autor Wattpad story Erin je jako nesigurna djevojka, mila, draga, jako pametna, ali nje sretna, u vezi je s dečkom koji je omalovažava, što joj je srozalo samopouzdanje do samog dna. Uvijek je bila sramežljiva djevojka, više zbog svog izgleda jer je imala nekoliko kilograma viška. Jedina želja joj je otići što dalje od rodnoga kraja, upisati fakultet, i zaboraviti sve što joj se događa. Prilika će joj se ukazati za bijeg kad se prijavi za natječaj sobarice u prestižnom hotelu u New Yorku. Odlazi na razgovor u nadi da će posao dobiti, a vlasnici čim je vide zapošljavaju je odmah, tu počinje njen život daleko od doma, dečka i svega ružnoga što joj se događalo. Dante i Sergei su dva brata, i vlasnici hotela i još nekoliko klubova, bogate ali prokleto zgodne face. A kad Erin dođe na razgovor zapne za oko obojici braće, Sergei je otvoren, i to pokazuje te se upucava Erin bez imalo srama, što njoj paše jer joj to podiže malo samo