Preskoči na glavni sadržaj

Dišem s njim - Author Brittainy C Cherry


 

 Naslov: Dišem s njim


Autor: Author Brittainy C Cherry
Naklada: - Innamorata
Naslov izvornika: The Air He Breathes
Godina: 2024.
281 str.
Prijevod: Maja Daberić i Dina Pešić

Elizabeth je mlada žena koja je imala sve – savršen život, posao koji voli, kćer i supruga koje obožava. Bila je najsretnija žena na svijetu, sve dok jednog dana nije izgubila ljubav svog života u teškoj prometnoj nesreći. Svijet kakav je poznavala srušio se, a ona je ostala prisiljena živjeti bez voljenog supruga.

Nakon godinu dana izbivanja, vraća se s kćerkicom u grad i kuću koju je dijelila sa suprugom. Bolne uspomene preplavljuju je na svakom koraku, a ne zna kako će nastaviti dalje. Jedina svijetla točka u njezinom životu je kćerka koja ju izvlači iz tame – diše za nju.

Uskoro susreće Tristana, najomraženijeg stanovnika grada. Svi su je upozoravali da se drži dalje od njega. Tristan je hladan, okrutan i oštećen čovjek, ali njegove ledene, tužne oči privukle su Elizabeth. U njemu je vidjela bol koju je nosio, onu istu koju je i ona osjećala. Bila je sigurna da Tristan pati jednako kao i ona te je poželjela upoznati ga bolje. Nikad nije ni sanjala da bi je drugi muškarac mogao privući na romantičan način.

Tristan je čovjek koji je izgubio sve što je volio – nakon smrti supruge i sina, u njemu je ostala samo tama. Postao je hladan i grub, a ljudi su ga smatrali čudovištem, zvijeri koju su svi izbjegavali i bojali se. Svi osim Elizabeth. Ona je jedina vidjela pravog Tristana, muškarca koji nosi ogromnu bol i tugu, jer i ona nosi svoj teret gubitka i bola.

Elizabeth, prava ljepotica, jedina je žena koja je privukla Tristana nakon smrti njegove voljene supruge. Povezala ih je zajednička tuga i bol. Njezina predivna djevojčica dotaknula je Tristanovo mračno i bolno srce.

S vremenom su se zbližili i počeli dijeliti bol zbog gubitka. Pitanje je: mogu li izliječiti jedno drugo? Kako je Elizabeth izgubila supruga? Je li to doista bila nesreća? Koja je poveznica između nesreće njezinog muža i tragedije Tristanove obitelji? Hoće li Tristan dopustiti Elizabeth da mu se približi?

To su pitanja koja će vas držati prikovane za ovu priču.

Ovo je predivna i emotivna priča ispunjena suzama, bolom i izgubljenošću u tami, koju je autorica vješto prikazala. Čitatelja vodi kroz svijet tuge i nade, a stil pisanja je toliko uvlačeći da nisam bila ni svjesna kada sam stigla do kraja knjige. Roman me očarao i ispunio emocijama, a moja romantična strana izašla je na površinu.

Knjiga me natjerala na suze, jer su se emocije toliko snažno probijale da sam se potpuno izgubila u priči, kao da sam ušla u drugi svijet. Cherry zna kako osvojiti srce čitatelja, a ja sam očarana ovom pričom. Bez obzira na suze koje sam prolila, zaljubila sam se u cijelu priču i potpuno me očarala.

Toplo vam preporučujem ovu predivnu knjigu. Ovo je samo djelić uzbuđenja koje vas očekuje!

Osvrt napisala: Sandra K.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Pogrešna - Inna Moore/ Autorr & Kiki Knox

Pogrešna - Inna Moore/ Autor r & Kiki Knox Str: 300 5/5 On je trener koji trenira klince, ona studentica koja studira medicinu, on je sin jedinac, a ona ima sestre. Oboje su u vezi Damir ima curu već četiri godine i spreman ju je zaprositi i osnovati obitelj, a Stela je u vezi već dvije godine. Oboje iste večeri dožive neugodna iznenađenja od parova, Damira vara cura, a Stela dobiva ultimatum, te obije iste večeri ostaju solo. To je bilo dovoljno da odu van i zabave se svatko na svoj način, ali sudbina ih spaja, provode uzbudljivu noć punu strasti, spremni da je to zabava za jednu noć, ali opet sudbina ima svoje prste u njihovom ponovnom susretu. To se sve mijenja, ponovno provode noć zajedno, ali ta noć će im ostati u sjećanju zauvijek. Ono što se desilo te noći učinit će Damira najsretnijim muškarcem na svijetu, a Stelu baciti u probleme, iz kojih je samo jedan način da izađe, samo to neće biti lako jer Damir je jako tvrdoglav muškarac i zna što želi, i tu su sad oboje u problem

Trent - L.J. Shen

     Trent - L.J. Shen   Nakladnik: Mozaik knjiga str: 360. Godina: Siječanj 2024. Naslov izvornika: SCANDALOUS Prijevod: Nada Kujundžić Edie mlada djevojka, koja se bori kroz život, majka joj je bolesna, a otac pa otac kao i da ga nema, nikad joj nije pružio ljubav i podršku. Uvijek mu je bila predmet s kojim je manipulirao, ucjenjivao, jer je znao da joj je stalo samo do jednoga, a tim ju je držao u šaci, bila je njegova marioneta. A sad ju je natjerao da radi s njim i njegovim partnerima, što je ona mrzila iz da duše, a s jedim od partnera bila je na noževima. Jer Trent ju je uhvatio u nečemu što je radila, i to ga je držalo na oprezu, a njihova komunikacija je bila verbalna, uvijek u svađi. A ono najgore od svega on ju je privlačio kao magnet, a ona je za njega bila balavica od osamnaest godina, trn u peti koji je prezirao. Malo po malo su zakopali ratne sjekire, ali ono što je otac tražio od nje, poljuljat će ionako već krhko prijateljstvo. Trent je jedan od vlasnika

Nepokolebljivi vojvoda - Alexa Aston

    Nepokolebljivi vojvoda - Alexa Aston   Nakladnik: Mozaik knjiga str: 329. Godina: 2023. Prijevod: Viktorija Novosel.   Miles vojni kapetan s iznimnom karijerom u vojsci u kojoj se iskazao poput heroja, sad mora napustiti vojsku i vratiti se kući kako bih preuzeo titulu vojvode, i sve dužnosti koje donosi ta titula. Prije više od desetljeća morao je napustiti svoj dom, zbog lažne optužbe da je ubio voljenog brata, a i sam je bio samo dijete, to ga je jako pogodilo. I sad nakon toliko godina ponovno je u svom domu, kako bi preuzeo sve odgovornosti koje su mu rođenjem dodijeljeni, ali on ne zna kako biti vojvoda, kako voditi imanje. Nije ni svjestan što ga sve čeka, a prvo od svega je kako mora pronaći suprugu i osigurati nasljednika. Kad dođe doma upoznaje intrigantnu mladu ženu, koja će mu poljuljati tlo pod nogama.     Emery je na imanje vojvode došla s roditeljima prije deset godina, otac je vjerno radio za vojvodu, bio mu od velike pomoći, vodio brigu o imanju, ali um mu je poč