Preskoči na glavni sadržaj

Odmor - TM Logan



Odmor - TM Logan
U izdanju: Stilus knjiga
Nekad je stvarno uzbudljivo izaći iz svojih okvira, okvira onoga što stalno čita već godinama, pravo je osvježenje odmaknuti malo od toga što uistinu volim i pročitati sasvim nešto drugu i uzbudljivo. Pa tako mi je bilo s ovom knjigom, uzbudljivo štivi, neko bi rekli da je idealno štivo za plažu, ja sam ga ipak pročitala kod kuće, 100 metara od plaže gledajući predivan zalazak i uživala u knjizi. Pa vrijeme je da vam otkrijem mali dio onoga u čemu sam ja uživala dan, dva ovih vrućina koje su nas okružile.
Sedan dana, tri obitelji jedan ubojica.
Trebao je to biti savršen odmor, prijatelji koji žele uživati tjedan dana na moru, četiri žene koje su najbolje prijateljice s obitelji žele uživati u predivnoj Provansi u iznajmljenoj vili uživajući u moru iz snova. Rowan, Jennifer, Izzy i Kate četiri prijateljice koje su htjele obilježiti četrdeseti rođendan zajedničkim odmorom na jugu Francuske sa svojim obiteljima. Samo taj odmor neće biti onako kako su planirale, pojavljuju se nevolje u raju. Kate počinje sumnjati da je muž vara, i to ne bilo s kim nego s jednom od njenih najboljih prijateljica, kad nađe sumnjive poruke na njegovom mobitelu.
Jedna od žena spremna je uništiti godine prijateljstva i uništiti Katinu obitelj, samo pitanje koja od njih? Kate sama počinje istraživati tko je spreman oduzeti muža, ali nikako se nije suočila s njim da razjasne situaciju. Kako je Kate blizu istini, nije ni slutila da su ulozi puno veći nego je mislila, netko je spreman i ubiti kako se istina ne bi razotkrila. Kate je spremna na sve kako bi otkrila istinu. Bez obzira na cijenu. Ovdje kreće prava uzbudljiva potjera.
Tko je Kate? Kakve poruke kod nje pobude sumnju u suprugovu nevjeru? Tko je ta osoba koja joj krade muža? Jeli spremna suočiti se s njom? Kako će reagirati kad posumnja da je to jedna od njenih najboljih prijateljica? Što će sve otkriti istražujući? Tko je spreman ubiti kako bi tajna ostala neotkrivena?
TO MORATE OTKRITI SAMI.
Uzbudljiva i divna priča koja se čita u dahu, uzbudljiva i napete do samog kraja, priča o četiri najbolje prijateljice koje se spremanju provesti predivan tjedan na moru s obiteljima, prijateljice koje imaju tajnu, jedna od njih je spremna na sve kako bi uništila Kate, samo koja? Zanimljivo otkriće kojem se ne bi niti nadala dolazi na kraju ove predivne priče. Ljubitelji dobre obiteljske drame doći će na svoje, jer meni ovo više vuče na dramu nego na triler, možda se varam, to vi morate procijeniti. Moje tople preporuke za ovu divnu i uzbudljivu knjigu, a ovo je samo mali dio onoga što vas očekuje.
Osvrt napisala: Sandra Knežević
03.07.2020

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Pogrešna - Inna Moore/ Autorr & Kiki Knox

Pogrešna - Inna Moore/ Autor r & Kiki Knox Str: 300 5/5 On je trener koji trenira klince, ona studentica koja studira medicinu, on je sin jedinac, a ona ima sestre. Oboje su u vezi Damir ima curu već četiri godine i spreman ju je zaprositi i osnovati obitelj, a Stela je u vezi već dvije godine. Oboje iste večeri dožive neugodna iznenađenja od parova, Damira vara cura, a Stela dobiva ultimatum, te obije iste večeri ostaju solo. To je bilo dovoljno da odu van i zabave se svatko na svoj način, ali sudbina ih spaja, provode uzbudljivu noć punu strasti, spremni da je to zabava za jednu noć, ali opet sudbina ima svoje prste u njihovom ponovnom susretu. To se sve mijenja, ponovno provode noć zajedno, ali ta noć će im ostati u sjećanju zauvijek. Ono što se desilo te noći učinit će Damira najsretnijim muškarcem na svijetu, a Stelu baciti u probleme, iz kojih je samo jedan način da izađe, samo to neće biti lako jer Damir je jako tvrdoglav muškarac i zna što želi, i tu su sad oboje u problem

Uvjeravanje - Jane Austen

  Uvjeravanje - Jane Austen   Nakladnik: Mozaik knjiga str: 256. Godina: 2022. Prijevod: Vesna Valenčić   Anne je jako zaljubljena u svoga zaručnika Fredericka, samo njena obitelj smatra da on neprikladan izbor za nju, pa pod pritiskom obitelji i prijatelja raskida zaruke. A shrvani Frederick odustaje od ljubavi u potpunosti te se pridružuje i posvećuje engleskoj mornarici i napušta Anne zauvijek. Samo sudbina ima druge planove za oboje, i putevi im se ponovno sudaraju.     Sedam godina kasnije Anniena obitelj ustupa svoju kuću admiralu i njegovoj supruzi kako bi smanjili troškove, jer nisu baš u bajnoj situaciji. A da stvar bude gora ili bolja, brat admiralove supruge je ni manje ni više nego sam Frederick, on je sad proslavljeni kapetan, i ponovni susret Anne i Fredricka uzrokuje gorka sjećanja na ono što su imali prije sedam godina. Ali i slatku patnju te im pruža novu priliku ovaj put za zreliju ljubav. Samo je pitanje hoće li iskoristiti tu pruženu priliku?     Zašto Anne odustaj

Adamov raj - G.D. Leizer & Inna Moore/Autor

    Adamov raj - G.D. Leizer & Inna Moore/Autor Wattpad story Erin je jako nesigurna djevojka, mila, draga, jako pametna, ali nje sretna, u vezi je s dečkom koji je omalovažava, što joj je srozalo samopouzdanje do samog dna. Uvijek je bila sramežljiva djevojka, više zbog svog izgleda jer je imala nekoliko kilograma viška. Jedina želja joj je otići što dalje od rodnoga kraja, upisati fakultet, i zaboraviti sve što joj se događa. Prilika će joj se ukazati za bijeg kad se prijavi za natječaj sobarice u prestižnom hotelu u New Yorku. Odlazi na razgovor u nadi da će posao dobiti, a vlasnici čim je vide zapošljavaju je odmah, tu počinje njen život daleko od doma, dečka i svega ružnoga što joj se događalo. Dante i Sergei su dva brata, i vlasnici hotela i još nekoliko klubova, bogate ali prokleto zgodne face. A kad Erin dođe na razgovor zapne za oko obojici braće, Sergei je otvoren, i to pokazuje te se upucava Erin bez imalo srama, što njoj paše jer joj to podiže malo samo