Preskoči na glavni sadržaj

Šef iz snova - Vi Keeland







Šef iz snova - Author Vi Keeland

U izdanju: Znanje
Reese, mlada i pametna djevojka, koja voli sve što radi ali nema sreće u vezama, jedne večeri dok je zvala prijateljicu da joj pomogne kako bi se riješila dosadnog spoja na kojem je bila, obrati joj se on, ali taj susret nije ostavio najbolji dojam na Rees. Ona toga božanstveni zgodnog frajera smatra arogantnim gadom, a on nju snobom, ali ipak joj pomogne da joj spoj ne propadne. On je Chase Parker, previše zgodan za svoje dobro, ali i dobro djevojki koje sline za njim, premda joj je pomogao svatko kreće svojim putem, ali ti putevi kao da imaju namjeru spojiti ih, pa se sve češće sreću.

A kako je Reese u potrazi za poslom, dva tjedna kasnije taj božanstveni gad postaje još šef, između njih je užasno jaka privlačnost, ali Reese ima pravilo, nema aferi s kolegama na poslu, jer se jednom pošteno opekla, i zato je otišla iz te firme. I ona ima nešto što je tišti, a to je nešto što spada prošlosti, ali nikako si ne da priliku da to zaboravi. I Chase ima prošlost koja je užasno bolna, i trebalo mu je sedam godina da ponovno polako počne sa svojim životom.

Chase je uspješan poslovni čovjek, koji ima firmu proizvoda za njegu žene, a kad mu se Reese nađe na putu ne može je izbiti iz glave, te je spreman na sve da ona bude njegova. Trebat će mu malo vremena da ona pristane na vezu s njim, a kad pristane iskre frcaju na sve strane, oboje su se predali strastvenim trenutcima, i zaboravili na sve osim na njih same. Ali Chaseova prošlost izbija na površinu, i on se povlači iz te veze, tako ostavivši Reese slomljena srca, a on se zatvori u sebe pokušavajuć zaboraviti na nju, ali i na prošlost koja ga progoni. I sad su oboje nesretni i tužni, a bitka njihova života upravo kreće.

Što to muči ovo dvoje mladih ljudi? Što ih sprječava da budu sretni? Kakva je to prošlost koja im ne da mira? Što im se to dogodilo da su oboje toliko nesretni? Hoće li im se sreća nasmiješiti? Ili ipak neće? Što trebaju napraviti da bi napokon bili sretni? Hoće li se boriti za sreći ili neće? Kako završava ova priča?

TO SVE I JOŠ PUNO TOGA ZANIMLJIVOGA MORATE OTKRITI SAMI ;)
 
Predivna ljubavna priča koja će vas nasmijati ali i rasplakati, priča koja se ne ispušta tako lako iz ruku, priča koja će vas osvojiti na prvu, i jednostavno će te se zaljubiti u nju. Savršeno napisana knjiga, s još savršenijim glavnim likovima, ali i ostali su toliko dobri, likovi koji osvajaju. Ovo je još jedna knjiga koja se čita u dahu, a radnja vas toliko očara da zaboravite gdje se nalazite. Moje tople preporuke za ovu predivnu knjigu koja će vas očarati jednako kao i mene, a ova autorica uistinu zna kako osvojiti čitatelje. Sad ju sami morate uzeti u ruke i otkriti što se sve događalo s našim glavnim likovima. I jesu li napokon pronašli toliko traženu sreću? Uživajte u super, super štivu.

Osvrt napisala: Sandra Knežević
10.08.2018.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Pogrešna - Inna Moore/ Autorr & Kiki Knox

Pogrešna - Inna Moore/ Autor r & Kiki Knox Str: 300 5/5 On je trener koji trenira klince, ona studentica koja studira medicinu, on je sin jedinac, a ona ima sestre. Oboje su u vezi Damir ima curu već četiri godine i spreman ju je zaprositi i osnovati obitelj, a Stela je u vezi već dvije godine. Oboje iste večeri dožive neugodna iznenađenja od parova, Damira vara cura, a Stela dobiva ultimatum, te obije iste večeri ostaju solo. To je bilo dovoljno da odu van i zabave se svatko na svoj način, ali sudbina ih spaja, provode uzbudljivu noć punu strasti, spremni da je to zabava za jednu noć, ali opet sudbina ima svoje prste u njihovom ponovnom susretu. To se sve mijenja, ponovno provode noć zajedno, ali ta noć će im ostati u sjećanju zauvijek. Ono što se desilo te noći učinit će Damira najsretnijim muškarcem na svijetu, a Stelu baciti u probleme, iz kojih je samo jedan način da izađe, samo to neće biti lako jer Damir je jako tvrdoglav muškarac i zna što želi, i tu su sad oboje u problem

Uvjeravanje - Jane Austen

  Uvjeravanje - Jane Austen   Nakladnik: Mozaik knjiga str: 256. Godina: 2022. Prijevod: Vesna Valenčić   Anne je jako zaljubljena u svoga zaručnika Fredericka, samo njena obitelj smatra da on neprikladan izbor za nju, pa pod pritiskom obitelji i prijatelja raskida zaruke. A shrvani Frederick odustaje od ljubavi u potpunosti te se pridružuje i posvećuje engleskoj mornarici i napušta Anne zauvijek. Samo sudbina ima druge planove za oboje, i putevi im se ponovno sudaraju.     Sedam godina kasnije Anniena obitelj ustupa svoju kuću admiralu i njegovoj supruzi kako bi smanjili troškove, jer nisu baš u bajnoj situaciji. A da stvar bude gora ili bolja, brat admiralove supruge je ni manje ni više nego sam Frederick, on je sad proslavljeni kapetan, i ponovni susret Anne i Fredricka uzrokuje gorka sjećanja na ono što su imali prije sedam godina. Ali i slatku patnju te im pruža novu priliku ovaj put za zreliju ljubav. Samo je pitanje hoće li iskoristiti tu pruženu priliku?     Zašto Anne odustaj

Adamov raj - G.D. Leizer & Inna Moore/Autor

    Adamov raj - G.D. Leizer & Inna Moore/Autor Wattpad story Erin je jako nesigurna djevojka, mila, draga, jako pametna, ali nje sretna, u vezi je s dečkom koji je omalovažava, što joj je srozalo samopouzdanje do samog dna. Uvijek je bila sramežljiva djevojka, više zbog svog izgleda jer je imala nekoliko kilograma viška. Jedina želja joj je otići što dalje od rodnoga kraja, upisati fakultet, i zaboraviti sve što joj se događa. Prilika će joj se ukazati za bijeg kad se prijavi za natječaj sobarice u prestižnom hotelu u New Yorku. Odlazi na razgovor u nadi da će posao dobiti, a vlasnici čim je vide zapošljavaju je odmah, tu počinje njen život daleko od doma, dečka i svega ružnoga što joj se događalo. Dante i Sergei su dva brata, i vlasnici hotela i još nekoliko klubova, bogate ali prokleto zgodne face. A kad Erin dođe na razgovor zapne za oko obojici braće, Sergei je otvoren, i to pokazuje te se upucava Erin bez imalo srama, što njoj paše jer joj to podiže malo samo