Preskoči na glavni sadržaj

Prljavo bogat - Raine Miller


Prljavo bogat - Raine Miller

U izdanju: Stilus Knjiga
Brooke Castrley, mlada djevojka koju život nije mazio, naučila je živjeti s tugom i teretom prošlosti. Rano je ostala bez roditelja, iz Engleske se kao petnaestogodišnja djevojka preselila baki u Ameriku, na predivan otok. Završava srednju školu i odlazi na fakultet, tamo upoznaje Marcusa, muškarca koji će njezin mladi život pretvoriti u pakao. Jedva se izvukla iz ralja toga pakla, pa se ponovno vraća na otok slomljena.

Radi posao koji voli, ne traži nikakvu romansu niti ljubav, živi mirnim i povučenim životom. Samo sudbina joj na put stavlja veliki izazov Caleba Blackstonea, muškarca koji je suprotnost muškarcu koji ju je slomio. Ni samoj njoj nije jasno zašto bi muškarac koji ima sve želio baš nju, siromašnu Britanku s ožiljcima prošlosti. Između njih se budi strast i Brooke se upušta u strastvenu aferu, iako se boji da bi opet mogla biti povrijeđena.  Svjesna da mora pobijediti svoje strahove, i tu njena borba između straha i ljubavi upravo kreće.

Caleb Blackstone, zgodni milijarder koji ima sve što poželi, posao koji voli, luksuz koji ga okružuje, žena koje mu se bacaju pod noge, ali fali mu ono nešto da bude potpun. Ali onog trenutka kad ugleda Brooke, ništa mu nije važno, i shvati da  je upravo ona ono nešto što mu fali. Ta nepoznata divna djevojka u njemu budi osjećaje koje ne može i ne želi ignorirati. Nikad se tako nije osjećao zbog niti jedne žene, a u njegovom životu ih je bilo dosta.

Spreman je na sve kako bi je osvojio, ona je žena koja ga gleda kao muškarca, a ne njegovo bogatstvo. S Brooke mora ići polako kad sazna njezinu prošlost, shvati da ju jedino želi usrećiti i odagnati tugu iz njenih predivnih očiju. Njihova romansa u koju se upuštaju ima i svoju cijenu, njihova ljubav koja se rađa mogla bi postati nevolja, ali on je spreman na sve kako bi ona bila njegova zauvijek. Oboje su spremni boriti se za ono u što vjeruju, a ta borba upravo kreće.

Tko je ustvari Brooke? Što ju je toliko povrijedilo? Tko je Marcus? Što joj je učinio? Kako je pobjegla od njega? Kakve osjećaje budi Caleb u njoj? Jeli mu spremna predati već ionako ranjeno srce? Tko je Caleb? Zašto mu je za oko zapala baš Brooke? Hoće li ju uspjeti izvući iz tuge koju osjeća? Na što je on sve spreman? Kako završava njihova priča?

TO SVE I JOŠ PUNO TOGA MORATE OTKRITI SAMI ;)

Predivna ljubavna priča koja je izašla iz pera divne autorice, koja zna kako oduševiti svoje čitatelje. Priča o dvoje mladih ljudi koji su spremni boriti se za ono u što vjeruju. Priča koja me zarobila, i satima me držala prikovanom za naslonjač, jednostavno je nisam mogla ispustiti iz ruku do samog kraja. Moram priznati da mi sad malo žao što je tako brzo došao kraj, ali jako se veselim ostalim nastavcima za koje vjerujem da su isto tako divni kao i ova knjiga. Moje tople preporuke za ovu savršenu knjigu koju svakako morate pročitati. Zavirite između korica ove krasotice i sami se uvjerite koliko je uistinu divna ova knjiga, vjerujem da će te uživati isto kao i ja.

Osvrt napisala: Sandra Knežević
30.06.2018.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Pogrešna - Inna Moore/ Autorr & Kiki Knox

Pogrešna - Inna Moore/ Autor r & Kiki Knox Str: 300 5/5 On je trener koji trenira klince, ona studentica koja studira medicinu, on je sin jedinac, a ona ima sestre. Oboje su u vezi Damir ima curu već četiri godine i spreman ju je zaprositi i osnovati obitelj, a Stela je u vezi već dvije godine. Oboje iste večeri dožive neugodna iznenađenja od parova, Damira vara cura, a Stela dobiva ultimatum, te obije iste večeri ostaju solo. To je bilo dovoljno da odu van i zabave se svatko na svoj način, ali sudbina ih spaja, provode uzbudljivu noć punu strasti, spremni da je to zabava za jednu noć, ali opet sudbina ima svoje prste u njihovom ponovnom susretu. To se sve mijenja, ponovno provode noć zajedno, ali ta noć će im ostati u sjećanju zauvijek. Ono što se desilo te noći učinit će Damira najsretnijim muškarcem na svijetu, a Stelu baciti u probleme, iz kojih je samo jedan način da izađe, samo to neće biti lako jer Damir je jako tvrdoglav muškarac i zna što želi, i tu su sad oboje u problem

Uvjeravanje - Jane Austen

  Uvjeravanje - Jane Austen   Nakladnik: Mozaik knjiga str: 256. Godina: 2022. Prijevod: Vesna Valenčić   Anne je jako zaljubljena u svoga zaručnika Fredericka, samo njena obitelj smatra da on neprikladan izbor za nju, pa pod pritiskom obitelji i prijatelja raskida zaruke. A shrvani Frederick odustaje od ljubavi u potpunosti te se pridružuje i posvećuje engleskoj mornarici i napušta Anne zauvijek. Samo sudbina ima druge planove za oboje, i putevi im se ponovno sudaraju.     Sedam godina kasnije Anniena obitelj ustupa svoju kuću admiralu i njegovoj supruzi kako bi smanjili troškove, jer nisu baš u bajnoj situaciji. A da stvar bude gora ili bolja, brat admiralove supruge je ni manje ni više nego sam Frederick, on je sad proslavljeni kapetan, i ponovni susret Anne i Fredricka uzrokuje gorka sjećanja na ono što su imali prije sedam godina. Ali i slatku patnju te im pruža novu priliku ovaj put za zreliju ljubav. Samo je pitanje hoće li iskoristiti tu pruženu priliku?     Zašto Anne odustaj

Adamov raj - G.D. Leizer & Inna Moore/Autor

    Adamov raj - G.D. Leizer & Inna Moore/Autor Wattpad story Erin je jako nesigurna djevojka, mila, draga, jako pametna, ali nje sretna, u vezi je s dečkom koji je omalovažava, što joj je srozalo samopouzdanje do samog dna. Uvijek je bila sramežljiva djevojka, više zbog svog izgleda jer je imala nekoliko kilograma viška. Jedina želja joj je otići što dalje od rodnoga kraja, upisati fakultet, i zaboraviti sve što joj se događa. Prilika će joj se ukazati za bijeg kad se prijavi za natječaj sobarice u prestižnom hotelu u New Yorku. Odlazi na razgovor u nadi da će posao dobiti, a vlasnici čim je vide zapošljavaju je odmah, tu počinje njen život daleko od doma, dečka i svega ružnoga što joj se događalo. Dante i Sergei su dva brata, i vlasnici hotela i još nekoliko klubova, bogate ali prokleto zgodne face. A kad Erin dođe na razgovor zapne za oko obojici braće, Sergei je otvoren, i to pokazuje te se upucava Erin bez imalo srama, što njoj paše jer joj to podiže malo samo