Preskoči na glavni sadržaj

Priča završava s nama - Colleen Hoover





Priča završava s nama - Colleen Hoover
U izdanju: Naklada Neptun ( Studeni 2017. )
Lily Bloom, mlada žena koju život nije mazio, ali uvijek je bila uporna tražeći sreću, odrasla je u malenom gradiću, završila studij te se preselila u Boston. Obožava taj grad još od tinejdžerskih dana, jer jednom joj je jedna jako draga osoba rekla da je u Bostonu sve uvijek bolje. Oduvijek je voljela biljke i imala mali komadić vrta koji je obrađivala, san joj je imati vlastiti cvjećarnicu. A i u Bostonu upoznaje Rylea Kincaida, mladog i zgodnog neurokirurga.
Taj tvrdoglavi i po malo arogantan muškarac osvaja njeno srce, samo doktor ima jednu manu ne voli veze i jedino što želi su jednovečernje avanture, ali Lily nije osoba koja želi jednu noćnu avanturu. Ona sanja o obitelji i djeci, ali doktor nekako popušta i upuštaju se u strastvenu vezu. I on sam krije neke mračne tajne koje će polako izlaziti na površinu, i neće moći ih kontrolirati.
A na sve brige koje ima sreće nekoga koga je davno voljela, njena prva ljubav Atlas Corrigon, on je nekad bio njen centar svijeta, njena srodna duša i zaštitnik. Jedina osoba koja je znala kroz što je ona prolazila, ali i ona je znala sve o njemu, i njegovom životu. Sad se vratio i sve što je Lily postigla s doktorom dolazi u opasnost, iako Lily voli Rylea, Atlas joj budi divne uspomene koje su stvorili zajedno.
Sad se njezin život polako okreće naopako kad malo po malo narav Rylea počne izlaziti na vidjelo, samo Lily se bori sa svim osjećajima i ne želi proživjeti ono što je proživljavala njezina majka. Bori se za svoja načela ma koliko ju to jako boljelo, spremna je zaštiti sebe po bilo koju cijenu, pa premda izgubila voljene osobe. Sama mora odlučiti kako želi nastaviti voditi svoj život.
Tko je ustvari Ryle Kincaid? Zašto se ne želi upustiti u vezu? Kakve to tajne krije zgodni doktor? Zašto na kraju popušta u vezi s Lily? Kakav je to Lily život vodila? Što joj se kroz život događalo? Tko je Atlas? Što on uistinu znači Lily? Dali je Lily još uvijek stalo do Atlasa? U kakvoj će se opasnosti naći veza Lily i Rylea? Kako završava ova priča?
TO SVE I JOŠ PUNO TOGA MORATE OTKRITI SAMI 
Colleen Hoover je uistinu spisateljica koju jednostavno moraš obožavati, a njene knjige te uistinu obore s nogu. Ovom dirljivom, ali uistinu divno napisanim romanom osvojila je čitatelje diljem svijeta, i s pravim razlogom ovaj roman nosi titulu najboljeg romana godine. Dirljiva priča koja će vas očarati, ali i natjerati suze na oči, jer mene je uistinu dirnula, ali i rasplakala, a na dijelovima i nasmijala. Ovo je knjiga koju uistinu morate pročitati, i moje skromno mišljenje da je ovo najbolja njezina knjiga do sada, premda su i ostali naslovi divni. Moje tople preporuke za ovu predivnu i dirljivu knjigu, ova priča se čita u jednom dahu. Sad je red na vama da zavirite između korica ove predivne knjige i sami otkrijete pregršt zapanjujućih drama i bolnih istina.
Uživajte u ovoj predivnoj knjizi 
Osvrt napisala: Sandra Knežević
31. Prosinac 2017.

Primjedbe

  1. Želim obavijestiti svijet o Dr.ODION-u, velikom čarobnjaku koji je vratio mog muža kad sam mislio da je izgubljena svaka nada. Bila sam trudna kad me suprug ostavio zbog druge žene. Dr ODION je koristio svoju snažnu čaroliju kako bi mi vratio osmijeh na lice vrativši mog čovjeka čarolijom, isprva sam mislila da sanjam kad mi se muž vratio na koljena moleći me da mu oprostim i primim ga natrag i uvijek od tada me voli više nego što sam ikad očekivao, pa sam dao zavjet da ću svijetu dati doktor Dr.ODION jer je on Bog na zemlji. Imate li problema u svojoj vezi? je li vaš partner raskinuo s vama, a vi ga i dalje volite i želite mu povratak? Imate li problema sa svojim financijama? kontaktirajte Dr.ODION danas kako bih vam dao 100% garanciju da će vam pomoći baš kao što je i meni pomogao. možete mu se obratiti (drodion60@yandex.com) krajnjim čarobnjakom putem adrese e-pošte: ili WhatsAPP na njegov broj mobitela +2349060503921

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Pogrešna - Inna Moore/ Autorr & Kiki Knox

Pogrešna - Inna Moore/ Autor r & Kiki Knox Str: 300 5/5 On je trener koji trenira klince, ona studentica koja studira medicinu, on je sin jedinac, a ona ima sestre. Oboje su u vezi Damir ima curu već četiri godine i spreman ju je zaprositi i osnovati obitelj, a Stela je u vezi već dvije godine. Oboje iste večeri dožive neugodna iznenađenja od parova, Damira vara cura, a Stela dobiva ultimatum, te obije iste večeri ostaju solo. To je bilo dovoljno da odu van i zabave se svatko na svoj način, ali sudbina ih spaja, provode uzbudljivu noć punu strasti, spremni da je to zabava za jednu noć, ali opet sudbina ima svoje prste u njihovom ponovnom susretu. To se sve mijenja, ponovno provode noć zajedno, ali ta noć će im ostati u sjećanju zauvijek. Ono što se desilo te noći učinit će Damira najsretnijim muškarcem na svijetu, a Stelu baciti u probleme, iz kojih je samo jedan način da izađe, samo to neće biti lako jer Damir je jako tvrdoglav muškarac i zna što želi, i tu su sad oboje u problem

Uvjeravanje - Jane Austen

  Uvjeravanje - Jane Austen   Nakladnik: Mozaik knjiga str: 256. Godina: 2022. Prijevod: Vesna Valenčić   Anne je jako zaljubljena u svoga zaručnika Fredericka, samo njena obitelj smatra da on neprikladan izbor za nju, pa pod pritiskom obitelji i prijatelja raskida zaruke. A shrvani Frederick odustaje od ljubavi u potpunosti te se pridružuje i posvećuje engleskoj mornarici i napušta Anne zauvijek. Samo sudbina ima druge planove za oboje, i putevi im se ponovno sudaraju.     Sedam godina kasnije Anniena obitelj ustupa svoju kuću admiralu i njegovoj supruzi kako bi smanjili troškove, jer nisu baš u bajnoj situaciji. A da stvar bude gora ili bolja, brat admiralove supruge je ni manje ni više nego sam Frederick, on je sad proslavljeni kapetan, i ponovni susret Anne i Fredricka uzrokuje gorka sjećanja na ono što su imali prije sedam godina. Ali i slatku patnju te im pruža novu priliku ovaj put za zreliju ljubav. Samo je pitanje hoće li iskoristiti tu pruženu priliku?     Zašto Anne odustaj

Adamov raj - G.D. Leizer & Inna Moore/Autor

    Adamov raj - G.D. Leizer & Inna Moore/Autor Wattpad story Erin je jako nesigurna djevojka, mila, draga, jako pametna, ali nje sretna, u vezi je s dečkom koji je omalovažava, što joj je srozalo samopouzdanje do samog dna. Uvijek je bila sramežljiva djevojka, više zbog svog izgleda jer je imala nekoliko kilograma viška. Jedina želja joj je otići što dalje od rodnoga kraja, upisati fakultet, i zaboraviti sve što joj se događa. Prilika će joj se ukazati za bijeg kad se prijavi za natječaj sobarice u prestižnom hotelu u New Yorku. Odlazi na razgovor u nadi da će posao dobiti, a vlasnici čim je vide zapošljavaju je odmah, tu počinje njen život daleko od doma, dečka i svega ružnoga što joj se događalo. Dante i Sergei su dva brata, i vlasnici hotela i još nekoliko klubova, bogate ali prokleto zgodne face. A kad Erin dođe na razgovor zapne za oko obojici braće, Sergei je otvoren, i to pokazuje te se upucava Erin bez imalo srama, što njoj paše jer joj to podiže malo samo