Preskoči na glavni sadržaj

Tri vjenčanja - Jade Beer


Tri vjenčanja - Jade Beer
U izdanju: 24sata Knjige
Helen je vlasnica salona vjenčanica, i točno zna što svakoj mladenki treba, ali ne zna kako zaliječiti svoje slomljeno srce, izgubila je supruga prije par godina, jako joj nedostaje, i nema dana da tuga za njim nije prisutna u njenom životu. Utjehu pronalazi u svom poslu, ima kćer koja se otuđila nakon smrti oca. Ali ovo nije priča samo o Helen nego o još tri žene i njihovim vjenčanjima, svaka ima svoj životni put.
Jessie je mlada žena koja potječe iz siromašne obitelji, našla je muškarca svojih snova kojeg voli svim srcem, Adam potječe iz bogate obitelji, brižan je i divan muškarac kojeg ona obožava. Ali tu je i velika razlika u društvenom sloju, Jessie ima osjećaj da se nikako ne uklapa u njegovo društvo jer je odrastala drugačije od njega, ali spremna je na sve kako bi njihovo vjenčanje bilo savršeno, i kako bi se svidjela svojoj budućoj svekrvi.
Dolly, mlada žena koja se puno toga odrekla u životu, a njen zaručnik baš joj i ne pomaže, naime dosta je omalovažava i čak uspoređuje s drugim ženama koje sreće, on je fotograf i stalno je u društvu predivnih žena, ali Dolly se nada da će sve proći kad se vjenčaju, nada umire posljednja zar ne?
Emily ima sve što želi, predivnog zaručnika koje obožava, brižne i drage roditelje i jedva čeka da se uda za ljubav svoga života. Ali neće biti sve baš kako je ona zamislila, ubrzo saznaje šokantne vijesti i njen će se život okrenuti naopako, ni sam ne zna kako to priznati svom voljenom zaručniku, sad je čudu hoće li mu reći ili ne?
Sve tri žene ne povezuje ništa osim istog salona za vjenčanice, te sve su Helenine klijentice, nisu ni svjesne da će se njihovi životi nenadano ispreplesti, jer katkad život donosi iznenađenja koja se mogu za tren oka promijeniti. Njihove priče upravo kreću.
Tko su sretne mladenke? Kakva je njihova životna priča? Kakve tajne one imaju? Na koji način će im Helen pomoći? Hoće li uspjeti u tome? Hoće li Helen uspjeti tugu ostaviti iza sebe? Hoće li imati pomoć u tome? Kako završava ova priča?
TO SVE I JOŠ PUNO TOGA MORATE OTKRITI SAMI 
Ovo je priča o ljubavi, obitelji i životu, priča puna emocija, priča uz koju će te se nasmijati ali i pustiti suzu. Priča koju će te čitati u dahu, zanimljiva i uzbudljiva priča puna zanimljivih prevrata, priča kojoj neće moći odoljeti. Divna knjiga koju nećete moći ispustiti iz ruku, priča koja vas tjera da okrećete stranice brzinom svjetlosti, vjerujem da će vam se svidjeti jednako kao i meni. Moje tople preporuke za ovu uzbudljivu i predivnu priču koju svakako morate pročitati. Sad je red na vama da otputujete u uzbudljivi svijet četiri žene koje su spremne na sve kako bi postigle svoj cilj.
Osvrt napisala: Sandra Knežević
12.09.2019.

Primjedbe

  1. Pozdrav, ja sam Blaženka Divjak. Skoro sam izgubio život kad je moj ljubavnik od šest godina otišao da budem s drugom ženom. Plakao sam i trijezan svaki dan, sve dok nije postalo toliko loše da sam se obratio internetu kako bi mi pomogao. I vidio sam svjedočanstvo čarobnjaka koji pomaže djevojci zvanoj Milanka Opačić, i rekao sam dajte da pokusam, pa ja kontaktirajte ga za pomoć i on je učinio ljubavnu čaroliju za mene koju koristim u vraćanju ljubavi i sada sam sretna žena. Zbog onoga što ste učinili za mene, neću prestati dijeliti vaše dobro ime ljudima tamo zbog dobrog posla koje ste učinili za mene. Nadam se da će vas Bog blagosloviti onoliko koliko ste mi pomogli da vratim moju Ljubav, idealno je da sam to objavio u lokalnim novinama za Dr.Amiso u ostalim da bih doveo više mušterija, on vrijedi više od ovoga i nagrada mu je Naravno. Tako je snažan i moćan, dr. Amiso je istinski poslani Bog, koga ću uvijek moliti da dugo živi kako bi pomogla svojoj djeci u teškoćama, ako ste ovdje i vaš suprug se preselio u drugu ženu. Ako se želite vjenčati s ljubavnikom po vašem izboru ili problemi sa zdravljem i vezama, slučajevi raka ili razvoda, promocija posla i uspjeh, također želite biti prepoznati u svijetu, ne odustajte, bilo kakvi problemi uopće prestaju plakati, kontaktirajte ovog moćnog čarobnjaka odmah. Evo njezine osobne adrese e-pošte: herbalisthome01@gmail.com on je jedini odgovor na vaše probleme.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Pogrešna - Inna Moore/ Autorr & Kiki Knox

Pogrešna - Inna Moore/ Autor r & Kiki Knox Str: 300 5/5 On je trener koji trenira klince, ona studentica koja studira medicinu, on je sin jedinac, a ona ima sestre. Oboje su u vezi Damir ima curu već četiri godine i spreman ju je zaprositi i osnovati obitelj, a Stela je u vezi već dvije godine. Oboje iste večeri dožive neugodna iznenađenja od parova, Damira vara cura, a Stela dobiva ultimatum, te obije iste večeri ostaju solo. To je bilo dovoljno da odu van i zabave se svatko na svoj način, ali sudbina ih spaja, provode uzbudljivu noć punu strasti, spremni da je to zabava za jednu noć, ali opet sudbina ima svoje prste u njihovom ponovnom susretu. To se sve mijenja, ponovno provode noć zajedno, ali ta noć će im ostati u sjećanju zauvijek. Ono što se desilo te noći učinit će Damira najsretnijim muškarcem na svijetu, a Stelu baciti u probleme, iz kojih je samo jedan način da izađe, samo to neće biti lako jer Damir je jako tvrdoglav muškarac i zna što želi, i tu su sad oboje u problem

Uvjeravanje - Jane Austen

  Uvjeravanje - Jane Austen   Nakladnik: Mozaik knjiga str: 256. Godina: 2022. Prijevod: Vesna Valenčić   Anne je jako zaljubljena u svoga zaručnika Fredericka, samo njena obitelj smatra da on neprikladan izbor za nju, pa pod pritiskom obitelji i prijatelja raskida zaruke. A shrvani Frederick odustaje od ljubavi u potpunosti te se pridružuje i posvećuje engleskoj mornarici i napušta Anne zauvijek. Samo sudbina ima druge planove za oboje, i putevi im se ponovno sudaraju.     Sedam godina kasnije Anniena obitelj ustupa svoju kuću admiralu i njegovoj supruzi kako bi smanjili troškove, jer nisu baš u bajnoj situaciji. A da stvar bude gora ili bolja, brat admiralove supruge je ni manje ni više nego sam Frederick, on je sad proslavljeni kapetan, i ponovni susret Anne i Fredricka uzrokuje gorka sjećanja na ono što su imali prije sedam godina. Ali i slatku patnju te im pruža novu priliku ovaj put za zreliju ljubav. Samo je pitanje hoće li iskoristiti tu pruženu priliku?     Zašto Anne odustaj

Adamov raj - G.D. Leizer & Inna Moore/Autor

    Adamov raj - G.D. Leizer & Inna Moore/Autor Wattpad story Erin je jako nesigurna djevojka, mila, draga, jako pametna, ali nje sretna, u vezi je s dečkom koji je omalovažava, što joj je srozalo samopouzdanje do samog dna. Uvijek je bila sramežljiva djevojka, više zbog svog izgleda jer je imala nekoliko kilograma viška. Jedina želja joj je otići što dalje od rodnoga kraja, upisati fakultet, i zaboraviti sve što joj se događa. Prilika će joj se ukazati za bijeg kad se prijavi za natječaj sobarice u prestižnom hotelu u New Yorku. Odlazi na razgovor u nadi da će posao dobiti, a vlasnici čim je vide zapošljavaju je odmah, tu počinje njen život daleko od doma, dečka i svega ružnoga što joj se događalo. Dante i Sergei su dva brata, i vlasnici hotela i još nekoliko klubova, bogate ali prokleto zgodne face. A kad Erin dođe na razgovor zapne za oko obojici braće, Sergei je otvoren, i to pokazuje te se upucava Erin bez imalo srama, što njoj paše jer joj to podiže malo samo